Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Daniel Chitoiu amenințat

Se încing spiritele în ALDE! Se cere demisia secretarului general!

Șeful filialei Dolj a partidului îi cere demisia secretarului general, Daniel Chițoiu, pe care îl face direct responsabil pentru situația dezastruoasă actuală a ALDE.

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 14.09.2019 - 18:21

Deputatul Ion Cupă, îi cere secretarului general Daniel Chițoiu să renunţe la manipularea preşedintelui ALDE și să treacă la „singurul gest de onoare” care i-a rămas: acela de a renunţa la poziţia de numărul 2 în partid.

„Revin asupra solicitării adresate secretarului general ALDE, Daniel Chițoiu, de a-şi prezenta imediat demisia din funcţie, fiind principalul generator al situaţiei dificile în care a ajuns partidul.
Domnule Chitoiu, în loc să-l puneţi pe dl. Tăriceanu sub presiunea unei alegeri între persoana dumneavoastră şi parlamentarii partidului ar fi onest să reflectaţi asupra criticilor coerente şi corecte care vi se aduc din toate zonele partidului. Renunţaţi la manipularea preşedintelui ALDE şi purcedeţi de îndată la singurul gest de onoare care v-a mai rămas: acela de a renunţa la poziţia de numărul 2 în partid şi de a da, astfel, o şansă ALDE de a se întoarce la normalitate şi unitate”, scrie pe Facebook liderul ALDE Dolj, deputatul Ion Cupă.

 
Potrivit acestuia, parlamentarii partidului sunt principalul atuu al partidului în acest moment, iar Daniel Chițoiu nu a reuşit să fie „în acest corp de elită al partidului din motive de incompetenţă politică”.

„Așa după cum, din aceeaşi incompetenţă politică altoită pe calculele dvs. personale şi ale micului grup din jurul dvs aţi adus partidul în această situaţie regretabilă. Nu mai puneţi în balanță parlamentarii ALDE cu persoana dumneavoastră. Fiţi rezonabil şi responsabil în ceasul al 12- lea şi lăsaţi partidul liberalilor, ALDE, liber de dumneavoastră!”, mai scrie deputatul.

Acesta i-a mai cerut demisia secretarului general Daniel Chițoiu și o solicitare similară a fost făcută și de liderul formațiunii din Olt, deputatul Mihai Niță.

Comentarii

loading...