Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Președinția României

România este apărată în NATO dar trebuie să ofere și ea securitate, susține președintele Iohannis

Este important ca România să ofere securitate "aliaţilor şi partenerilor noştri", a declarat, joi, președintele Klaus Iohannis.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 23.07.2020 - 15:53

"Pentru România este important să fie parte din NATO ca să fie apărată, dar în acelaşi timp şi cu aceeaşi valenţă este important să oferim securitate aliaţilor şi partenerilor noştri", a declarat, joi, președintele Klaus Iohannis.

Șeful statului a făcut această precizare în poligonul de instrucție militară de la Cincu (județul Brașov), unde a participat la ceremonia de înfiinţare a Comandamentului Corpului Multinaţional Sud-Est (MNC-SE) şi la etapa finală a unui exercițiu militar denumit "Exerciţiu cu termen scurt de notificare" (ETSN).

"A fost un exerciţiu impresionat şi nota deosebită a fost dată de faptul că a fost un exerciţiu cu alarmare într-un termen scurt. Impresionant cum au reuşit forţele să lucreze împreună. Se vede că de la comandă până la execuţie lucrurile funcţionează foarte bine. Sunt foarte mulţumit şi încă o dată felicitări tuturor", a declarat președintele Iohannis.

Comentarii