21.6 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăPoliticăRemus Pricopie: "Dacă medicul Cîrstoiu nu are șanse, de ce se depune...

Remus Pricopie: “Dacă medicul Cîrstoiu nu are șanse, de ce se depune un efort atât de mare să fie discreditat?”

“Dacă medicul Cîrstoiu nu are șanse să câștige alegerile, de ce se depune un efort atât de mare să fie discreditat si, eventual, eliminat din cursă, chiar înainte ca aceasta să înceapă?”, se întreabă rectorul SNSPA, Remus Pricopie, referindu-se la candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei.

Într-un interviul acordat site-ului Aktual24, Remus Pricopie se referă la șansele candidatului Cătălin Cîrstoiu. Conform unor sondaje, deși abia lansat în politică, medicul Cîrstoiu a reușit să ajungă la o intentie de vot de 23 la sută, pe măsură ce Nicusor Dan si Cristian Popescu Piedone au scăzut în intențiile de vot. “Cum să scoți din cursă un candidat cu șanse să câștige alegerile? Explicația poate fi următoarea: scoaterea medicului Cîrstoiu din cursă este avuta în vedere de unii tocmai pentru ca are șanse să câștige. Strică jocurile unora”, estimează rectorul SNSPA.

Remus Pricopie consideră că eforturile de a-l scoate din cursă pe candidatul Cîrstoiu vin din partea USR și PUSL, dar, poate, și din partea unor grupuri din interiorul PSD și PNL.

Din partea lui Cătălin Cîrstoiu se așteaptă să prezinte răspunsuri, în cursul zilei de 17 aprilie, cu privire la acuzațiile de incompatibilitate care i se aduc. Cătălin Cîrstoiu anunțase că, în ciuda acestor acuzații, nu are intenția să se retragă din cursa pentru Primăria Capitalei.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Premierul spaniol Pedro Sanchez nu demisionează

Premierul spaniol Pedro Sanchez a anunțat că nu demisionează din funcția de premier. Anunțul vine după o pauză de câteva zile. Prim-ministrul spaniol Pedro...

Premierul spaniol Pedro Sanchez nu demisionează

Premierul spaniol Pedro Sanchez a anunțat că nu demisionează din funcția de premier. Anunțul vine după o pauză de câteva zile. Prim-ministrul spaniol Pedro...
Ultima oră
Pe aceeași temă