Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Remanierea guvernului Dăncilă, din ce în ce mai probabilă

Preşedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat miercuri, pentru Mediafax, că „probabil” se va face o remaniere după evaluarea miniştrilor în CExN şi că la şedinţa social-democraţilor de la Neptun se poate discuta inclusiv despre activitatea premierului Viorica Dăncilă.

Mihai Cernea 0 comentarii

Actualizat: 22.08.2018 - 18:07

„Evident, după o anumită perioadă de exercitare a atribuţiilor Executivului, este nevoie de evaluarea eficienţei acestei activităţi şi cel mai bun cadru este cel statutar, al Comitetului Executiv. De asemenea, este şi momentul în care trebuie făcut lucrul acesta, este începutul unei noi sesiuni parlamentare care are obiectivele ei, priorităţile ei, şi trebuie canalizate toate energiile pentru rezolvarea acestora. Deci, din punctul acesta de vedere, e clar că discuţia aceasta se impune, cu atât mai mult cu cât şi din spaţiul public apar unele semnale legate de activitatea Executivului. Trebuie analizate toate actele de guvernare de până acum”, a declarat Dumitru Buzatu, pentru Mediafax.

Liderul PSD Vaslui a adăugat că „probabil" va fi o remaniere după analiza activităţii miniştrilor în CExN al PSD care se va desfăşura săptămâna viitoare, la Neptun.

„Din această discuţie vor rezulta câteva lucruri care cu certitudine vor fi puse în aplicare în perioada următoare, iar una dintre acţiuni va fi, probabil, şi aceea de remaniere, pentru că aşa cum am spus, există foarte multe semnale în spaţiul public, dintre care unele, după părerea mea, trebuie luate în considerare", a declarat Dumitru Buzatu pentru Mediafax. El a adăugat că semnalele la care se referă sunt „obervaţii, critici la activitatea unui ministru”.

Întrebat de Mediafax, în acest context, dacă în CExN de la Neptun s-ar putea discuta şi despre activitatea prim-ministrului, Buzatu a răspuns afirmativ. „Premierul, în primul rând, fiind şi preşedinte executiv al partidului, a fost prezentă la toate organismele statutare în care s-au luat anumite decizii în partid şi din punctul acesta de vedere aş zice că atât membrii BPN cât şi celelalte structuri de conducere şi de decizie ale PSD cunosc activitatea prim-ministrului. Dar probabil că vor exista referiri şi la activitatea prim-ministrului şi evident că sperăm că ele vor fi pozitive", a declarat liderul PSD Vaslui.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat, marţi seară, că la Comitetul Executiv Naţional al partidului se va discuta despre activitatea miniştrilor, menţionând că este nemulţumit de unii dintre ei. Liviu Dragnea a mai spus că premierul va avea iniţiativa, dacă se pune problema de remaniere.

Comentarii

loading...