16.5 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăPoliticăPSD îi trage de urechi pe colegii S&D din PE pentru criticile...

PSD îi trage de urechi pe colegii S&D din PE pentru criticile la Legile Justiţiei

Europarlamentarul PSD Viorica Dăncilă consideră necolegială şi generată de lipsa de interes în a se informa reacţia lui Peter Simon. Europarlamentarul german face parte din grupul S&D, ca şi colegii săi din PSD.

Simon a afirmat că acţiunile Parlamentului privind Legile Justiţiei sunt inacceptabile şi a calificat situaţia din România drept ciudată, conform News.ro.

PSD îl acuză pe Peter Simon de lipsă de colegialitate

“Atitudinea domnului Simon este necolegială şi generată de propria lipsă de interes în a se informa exact ce se întâmplă. Am făcut constant informări în grupul nostru politic despre evoluţiile din ţară.”

, a declarat Dăncilă, supranumită în judeţul Teleorman “Ţaţa Viorica”.Dăncilă este unul dintre oamenii de casă ai lui Liviu Dragnea. Ea susţine că informările făcuite către colegi…

“… s-au aflat la dispoziţia tuturor din celelalte delegaţii naţionale. Se pare că domnul Simon nu s-a informat cu privire la acestea. De asemenea, domnul Simon nici măcar nu a citit modificările legislative discutate în Parlamentul României.”

Viorica Dăncilă spune că Peter Simon vorbeşte din auzite

EUroparlamentarul PSD susţine că germanul “recunoaşte că vorbeşte din auzite, preluând diverse atacuri sau dezinformări lansate de o voce sau alta”.

“Este regretabil că un coleg a ales să acţioneze astfel. Este un comportament incorect; deşi noi am pus la dispoziţia tuturor colegilor toate informaţiile necesare. Domnia sa a ales să facă declaraţii bazate pe neadevăruri.”

, spune Viorica Dăncilă. Ea îşi exprimă speranţa ca Peter Simona să înţeleagă că, “înainte de a da lecţii, trebuie să dea dovadă de profesionalism, să cunoască foarte clar temele pe care le abordează”.

Cele mai citite

Horia Constantinescu a demisionat din fruntea ANPC și va candida din partea PSD la Primăria Constanța

Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC. Constantinescu a anunțat, luni, că a semnat cererea de demisie din funcţia de preşedinte al Autorităţii...

Olaf Scholz, vizită în China: Nu fumăm toți cannabis în Germania

Cancelarul Olaf Scholz i-a asigurat luni pe studenții chinezi că nu vor fi nevoiți să fumeze cannabis dacă aleg să studieze în Germania, liderul...

Ajutorul promis Israelului, dar și Ucrainei ar putea fi votat în Congresul SUA

În timpul unei convorbiri telefonice de duminică între președintele Joe Biden și liderii Congresului, a existat un „acord” privind ajutorul rapid atât Israelului, cât...
Ultima oră
Pe aceeași temă