PSD Caracal l-a dat afară pe deputatul Dan Ciocan, pentru ipocrizie și lipsă de caracter

Dan Ciocan a fost exclus luni seară din partid, la doar câteva ore după ce a absentat de la ședința Parlamentului îi care urma să se dezbată și să de voteze moțiune de cenzură depusă împotriva Guvernului Orban.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 01.09.2020 - 09:41

Deputatul PSD Dan Ciocan a fost dar afară din partid de către organizația PSD Caracal. Foștii colegi social-democrați îl acuză pe parlamentar de duplicitate, ipocrizie și lipsă de caracter.

„Biroul permanent al organizaţiei municipale PSD Caracal a decis cu unanimitate de voturi, dintre cei prezenţi, excluderea din partid a lui Dan Ciocan. S-a observat că nu mai rezonează de mult timp cu principiile organizaţiei PSD Olt, organizaţie care i-a oferit totul, din punct de vedere politic: două mandate de deputat şi funcţia de preşedinte al organizaţiei Municipale Caracal, una dintre cele mai importante organizaţii din judeţ. Organizaţia noastră s-a delimitat dintotdeauna de atitudini duplicitare, ipocrizie şi lipsă de caracter. În situaţii dificile, mai mult ca niciodată, toţi parlamentarii PSD ar fi trebuit să dea dovadă de solidaritate şi unitate în lupta cu un guvern PNL, care ne-a izolat pe toate planurile: atât social, cât şi economic.”, au explicat social-democrații într-un comunicat de presă.

PSD Caracal susține că deputatul Dan Ciocan se face vinovat că a lipsit de la moțiunea de cenzură împotriva Guvernului PNL dar și că în ultima perioadă, folosindu-se de calitatea de parlamentar PSD, a încercat să covingă anumiți membri social-democrați să candideze la alegerile locale pe listele Pro România.

Comentarii