19.6 C
București
marți, 17 septembrie 2024
AcasăPoliticăPSD, acuzații la adresa PNL: ”Ați știut de pandemie din luna decembrie!”

PSD, acuzații la adresa PNL: ”Ați știut de pandemie din luna decembrie!”

Guvernul PNL ar fi fost anunţat de SRI din Decembrie 2019 şi direct de OMS, afirmă social-democrații. Potrivit acestora, acuzele lansate de premier, „ascund însă lentoare şi ineficienţa cu care au acţionat actualii guvernanţi”.

„Ultima apariție televizată a fost un bun prilej pentru premierul izolat la Vila Lac 1, să continue meciul politic cu PSD, un meci pe care îl alimentează cu acuzaţii de tot felul, de mai bine de 3 ani.

Este un joc care i-a creat președintelui PNL o imagine de ,,antipesedist”, apreciată de marea masă a dreptei şi care i-a adus Partidului Naţional Liberal, puncte importante la ultimele două scrutinuri electorale. Aşa că, vorba lui Hagi, ,,ai, n-ai mingea, dai la poartă”, sau, în termeni politici, ,,ai, n-ai dreptate, dai vina pe PSD”!

Un obicei la care Ludovic Orban nu vrea să renunţe nici acum, când, mai importante decât fentele politice, decât văicăreala despre ,,greaua moştenire”, ar trebui să fie măsurile ferme, rapide, eficiente, care trebuie adoptate pentru blocarea pandemiei şi pentru prevenirea unei crize economice de proporţii.

Ultima acuză, lansată de premier, aceea că PSD nu a asigurat stocurile împotriva epidemiei provocate de noul coronavirurs, este cel puţin hilară, dacă este să folosim un termen mai puţin contondent.”

Cele mai citite

Român prins în Italia cu o cantitate record de cocaină

O încărcătură de cocaină destinată aprovizionării principalelor centre de distribuție din Roma a fost interceptată de Garda Financiară a Comandamentului Provincial Roma la bariera...

De ce utilizatorii Apple rămân fideli brandului? Top 3 motive care explică succesul companiei americane

Cu siguranță ai văzut până acum cel puțin o dată logo-ul cu mărul lui Steve Jobs. Compania Apple este unul dintre cele mai cunoscute...

Bijuterii care au aparținut Mariei Tănase, scoase la licitație

Piese din colecția celebrei cântărețe Maria Tănase vor fi scoase la licitație marți, 17 septembrie, în cadrul evenimentului „Something Old, Something New, Something Blue”,...
Ultima oră
Pe aceeași temă