10.2 C
București
luni, 26 februarie 2024
AcasăPoliticăProiectul cu 17 miliarde lei pentru mediul de afaceri, ]n dezbatere publică

Proiectul cu 17 miliarde lei pentru mediul de afaceri, ]n dezbatere publică

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat că a fost pus în dezbatere publică un proiect de ordonanţă de urgenţă prin care sunt alocate peste 17 miliarde de lei către antreprenori şi firmele româneşti.

“Astăzi, ministrul Finanţelor, Adrian Câciu, a pus în dezbatere publică proiectul ordonanţei de urgenţă prin care alocăm cel mai important sprijin pentru mediul de afaceri în vremuri de criză, peste 17 miliarde de lei către antreprenorii şi firmele româneşti. Aşa cum am promis, lansăm scheme de sprijin prin care susţinem industrializarea economiei, finanţăm afacerile agricole, sprijinim lucrările de construcţii şi încurajăm proiectele inovative bazate pe noile tehnologii”, a scris Ciolacu, joi, pe Facebook.

Liderul social-democrat a adăugat că PSD a intrat la guvernare pentru “a ajuta românii şi firmele româneşti să depăşească cea mai grea situaţie economică-socială din ultimii 20 de ani”.

“Iată că proiectele din programul de guvernare al PSD încep să se concretizeze şi sunt sigur că vor fi aplicate rapid şi eficient. Programele IMM PROD, Rural Invest, Garant Construct şi Innovation se adaugă proiectelor deja existente IMM Invest şi IMMAgro pentru a întregi astfel cel mai amplu proiect naţional de susţinere a întreprinderilor mici şi mijlocii din România. Vom continua să investim masiv în companiile româneşti şi vom susţine producătorii locali, fiindcă acesta este drumul corect pe care vrem şi trebuie să aşezăm economia ţării”, a mai scris Ciolacu. 

Urmărește România Liberă pe  Facebook și Google News!

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

INCREDIBIL! Sala polivalentă din Slatina va costa mai mult decât cea de la Iași și din Budapesta

La sfârșitul săptămânii trecute, s-a anunțat construirea a două săli polivalente la Iași și Slatina, dar, surprinzător, investiția din municipiul reședință a județului...

Pensiile de peste 4.000 de lei nu vor fi impozitate. PSD a votat împotriva propunerii PNL 

PSD a votat, în Comisia de Buget, împotriva propunerii liberalilor care ar fi dus la tăierea pensiilor de peste 4000 de lei și ar...

Cum alegi sandalele de mireasă? Iată câteva sfaturi!

Alegerea rochiei de mireasă, a pantofilor sau sandalelor și a accesoriilor este unul dintre cele mai importante și emoționante momente pentru orice mireasă. În...
Ultima oră
Pe aceeași temă