Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Petre Daea nu stă nici duminica acasă. Ministrul a devenit cetățean de onoare într-o comună

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a primit duminică titlul de cetăţean de onoare al comunei Manoleasa din judeţul Botoşani.

Share

Adrian Bărbulescu 0 comentarii

13.05.2018 - 16:46

Distincţia a fost acordată pe baza unei hotărâri adoptate în luna septembrie a anului trecut de Consiliul Local Manoleasa, ca urmare a aportului pe care ministrul l-a avut în repunerea în funcţiune a sistemului de irigaţii de pe raza comunei.

Diploma de cetăţean de onoare şi o icoană i-au fost înmânate ministrului de primarul comunei Manoleasa, Cristinel Aroşoaie, în prezenţa autorităţilor judeţene, a parlamentarilor de Botoşani, dar şi a zeci de localnici. "Este a doua distincţie, extrem de valoroasă, care pentru mine înseamnă un contract moral cu dumneavoastră. Un contract moral îmi cere mai mult decât până acum, dar sunt în stare să dau, pentru că este de unde, este izvorul conştiinţei mele şi al preocupării mele pentru acest domeniu extrem, extrem de complicat, de complex, dar atât de necesar pentru existenţa umană", a afirmat Daea.

Petre Daea a vizitat duminică sistemul de irigaţii de la Manoleasa, care a fost repornit, după peste 25 de ani, în vara anului trecut.

Citește totul despre:

#botoșani #petre-daea

Comentarii

loading...