10.7 C
București
miercuri, 28 februarie 2024
AcasăPoliticăPartidul S.O.S. România cere consultarea populară prin anticipate

Partidul S.O.S. România cere consultarea populară prin anticipate

Partidul S.O.S România salută ideea de a se organiza alegerile anticipate ca fiind singura modalitate de a opri dezastrul în care PSD, PNL, USR şi UDMR au adus România.

O prelungire a actualei guvernări, cu sau fără rotativă şi o nouă reîmpărţire a ciolanului, reprezintă afundarea României în falimentul în care am fost deja aruncaţi de monstruoasa Coaliţie.

Partidul S.O.S. România este pregătit pentru alegeri şi pentru a face curăţenie în Parlamentul României. Românii au acum o alternativă reală la mocirla clasei politice care îi minte din patru în patru ani ca să facă mereu aceleaşi lucruri: îndatorarea ţării, înstrăinarea resurselor, alungarea românilor să muncească în alte state şi jaf fără limite.

Partidul S.O.S. România este singura cale pentru re-suveranizarea ţării şi pentru reconstrucţia economiei, pentru crearea condiţiilor necesare întoarcerii românilor acasă şi pentru ca românii loviţi de inflaţie şi de paragina actualei clase politice să aibă din nou o viaţă decentă la ei în ţară.

De aceea, S.O.S. România este gata să ceară votul românilor şi va spulbera în alegeri partidele trădătoare şi mincinoase pentru că românii s-au săturat să fie furaţi, minţiţi şi vânduţi la tarabă!

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Sună alarmele în România. Este doar un exercițiu

Instalațiile de alarmă sonoră vor fi puse în funcțiune, timp de o oră, pe întregul teritoriu al României, în ziua de miercuri, 28 februarie...

Ucraina avertizează că Rusia va dezinforma masiv în perioada următoare

Declarația făcută de Comitetul de Informații subliniază faptul că Rusia va încerca, prin intermediul acestei campanii de dezinformare, să întrerupă mobilizarea ucraineană, să răspândească...

Firea anunță că PSD București îi susține candidatura la Primăria Capitalei

Gabriela Firea a anunţat că Biroul permanent al PSD Bucureşti a decis, prin vot în unanimitate, să susţină candidatura sa pentru Primăria Capitalei."Mulţumesc colegilor...
Ultima oră
Pe aceeași temă