13.9 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăPoliticăPartidul S.O.S. România cere consultarea populară prin anticipate

Partidul S.O.S. România cere consultarea populară prin anticipate

Partidul S.O.S România salută ideea de a se organiza alegerile anticipate ca fiind singura modalitate de a opri dezastrul în care PSD, PNL, USR şi UDMR au adus România.

O prelungire a actualei guvernări, cu sau fără rotativă şi o nouă reîmpărţire a ciolanului, reprezintă afundarea României în falimentul în care am fost deja aruncaţi de monstruoasa Coaliţie.

Partidul S.O.S. România este pregătit pentru alegeri şi pentru a face curăţenie în Parlamentul României. Românii au acum o alternativă reală la mocirla clasei politice care îi minte din patru în patru ani ca să facă mereu aceleaşi lucruri: îndatorarea ţării, înstrăinarea resurselor, alungarea românilor să muncească în alte state şi jaf fără limite.

Partidul S.O.S. România este singura cale pentru re-suveranizarea ţării şi pentru reconstrucţia economiei, pentru crearea condiţiilor necesare întoarcerii românilor acasă şi pentru ca românii loviţi de inflaţie şi de paragina actualei clase politice să aibă din nou o viaţă decentă la ei în ţară.

De aceea, S.O.S. România este gata să ceară votul românilor şi va spulbera în alegeri partidele trădătoare şi mincinoase pentru că românii s-au săturat să fie furaţi, minţiţi şi vânduţi la tarabă!

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

nasturii cămășii au sărit și i s-a văzut tricoul cu “Votați Piedone!”

Ilustrație: Marian Avramescu Premierul românilor autentici, Marcel Ciolacu, nu a putut să nu respecte tradiția autohtonă de 1 Mai Muncitoresc și a savurat mici...

Irina Begu, în „sferturile” turneului ITF de la Wiesbaden

Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală ale turneului ITF de la Wiesbaden, după ce a învins-o în trei seturi pe elveţianca Simona...

Vama Veche: Marș de solidaritate în memoria celor doi studenți uciși de Vlad Pascu

Zeci de tineri participă joi după-amiază la un marş de solidaritate în memoria celor doi studenţi ucişi de Vlad Pascu în accidentul de la...
Ultima oră
Pe aceeași temă