Foto: arhivă

Paleologu nu se lasă impresionat de victoria lui Iohannis. Legătura cu Liviu Dragnea

Rezultatul alegerilor prezidenţiale nu reprezintă o surpriză, iar "pleaşca" lui Klaus Iohannis se numeşte Liviu Dragnea, a afirmat Theodor Paleologu, candidat din partea PMP în primul tur al alegerilor prezidenţiale, potrivit Agerpres.

Share

Redacția Online 0 comentarii

Actualizat: 24.11.2019 - 23:25

"Rezultatul de astăzi pentru mine nu reprezintă absolut nicio surpriză, este exact ce mă aşteptam să se întâmple, şi anume un rezultat zdrobitor, dar e vorba de un vot împotrivă, nu un vot pentru Iohannis. Sunt rezultate comparabile cu cele din 2000, Iliescu-Vadim sau din 2017, în Franţa. Sunt cifre comparabile, 66% la 33%. Este vorba de un vot de respingere masiv. Pleaşca domnului Iohannis se numeşte Liviu Dragnea şi, evident, pupila dânsului, Viorica Dăncilă, cel mai slab candidat pe care l-a avut vreodată PSD. Pe de altă parte, relevă în declaraţiile celor doi tonul războinic. Domnul Iohannis a vorbit despre un război care continuă, iar doamna Dăncilă despre ură şi răzbunare. Or, ar trebui să se uite în oglindă când vorbeşte de ură şi dezbinare pentru că dânsa a semănat foarte multă ură şi dezbinare în societatea românească, continuând în acest fel politica iresponsabilă a mentorului său, Liviu Dragnea", a declarat Paleologu, la Digi 24.

Preşedintele Klaus Iohannis a câştigat un al doilea mandat la Palatul Cotroceni, învingând candidatul PSD, Viorica Dăncilă, potrivit exit-poll-urilor anunţate la închiderea urnelor de institutele acreditate de Biroul Electoral Central.

Comentarii