Orban spune că „foarte multe” filiale îl susțin la congres

Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Ludovic Orban, afirmă că „foarte multe” dintre filialele judeţene ale PNL îl susţin pentru şefia partidului.

Share

Ioana Oancea 0 comentarii

Actualizat: 06.06.2021 - 17:34

Orban a adăugat că nu este genul de om care să facă poze ca să-şi arate sprijinul, subliniind că, atunci când un preşedinte de filială îşi arată susţinerea pentru un candidat sau altul, exprimă o opţiune personală. Florin Cîțu şi-a anunţat candidatura pentru şefia partidului având alături aproape 40 de lideri liberali, fotografiindu-se pe treptele din fața sediului partidului alături de aceștia.

„Foarte multe. Foarte multe, dar să ştiţi că la Congres nu trebuie numărate numai filialele, la Congres trebuie vorbit cu fiecare delegat în parte. La Congres vor participa cinci mii de delegaţi şi felul meu de a face campanie evident, este acela de a avea o relaţie cât mai bună cu liderii filialelor, cu reprezentanţii PNL din administraţia locală şi din administraţia centrală, dar felul meu de a face campanie este să fac campanie la fiecare membru al PNL şi, în momentul în care vom şti delegaţii, către fiecare delegat. Oricum, mai e o perioadă lungă până în 25 septembrie, voi participa la toate conferinţele judeţene la care îmi va permite calendarul să particip, de asemenea voi participa la Colegiile Directoare Judeţene în care se va lua decizia de susţinere, pentru că, trebuie să ştiţi, statutar, o filială decide ce moţiune sprijină – poate să sprijine o moţiune sau ambele moţiuni, poate să nu sprijine nicio moţiune, este decizia Colegiului Director Judeţean”, a declarat Orban, duminică, la Arad.

Comentarii