18.1 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăPoliticăOrban și Cîțu au fost amândoi premiați la gala tinerilor liberali

Orban și Cîțu au fost amândoi premiați la gala tinerilor liberali

Ludovic Orban și Florin Cîțu au fost amândoi premiați la “Gala tinerilor liberali”, care s-a desfășurat vineri seară la București.

La acest eveniment, Premiul de excelenţă “Ion I. C. Brătianu” i-a fost acordat lui Ludovic Orban, președintele PNL și al Camerei Deputaților.

În cadrul aceleiași ceremonii, Premiul de excelenţă “Generaţia Altfel” i-a fost atribuit șefului Guvernului, Florin Cîţu.

Ludovic Orban a folosit acest prilej pentru a aminti că el candidează la un nou mandat de președinte al PNL, la alegerile care sunt programate în septembrie 2021. La rândul lui, Florin Cîțu le-a spus tinerilor liberali că “aţi reuşit ceea ce noi încă, la seniori, nu am reuşit, dar vom face după 25 septembrie”.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Olaf Scholz, vizită în China: Nu fumăm toți cannabis în Germania

Cancelarul Olaf Scholz i-a asigurat luni pe studenții chinezi că nu vor fi nevoiți să fumeze cannabis dacă aleg să studieze în Germania, liderul...

Olaf Scholz, vizită în China: Nu fumăm toți cannabis în Germania

Cancelarul Olaf Scholz i-a asigurat luni pe studenții chinezi că nu vor fi nevoiți să fumeze cannabis dacă aleg să studieze în Germania, liderul...

Ajutorul promis Israelului, dar și Ucrainei ar putea fi votat în Congresul SUA

În timpul unei convorbiri telefonice de duminică între președintele Joe Biden și liderii Congresului, a existat un „acord” privind ajutorul rapid atât Israelului, cât...
Ultima oră
Pe aceeași temă