Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: arhivă

O nouă gafă marca Viorica Dăncilă. Șefa PSD vede președinți la pătrat

Prezidențiabila și șefa PSD a comis-o din nou, în stilul ei caracteristic, de data aceasta dând dovadă că nu cunoaște președinții pe care i-a avut România post 1989.

Share

Emanoil Ursache 0 comentarii

Actualizat: 14.11.2019 - 20:46

Când a fost întrebată, în cadrul unei conferințe de presă, care a fost cel mai bun președinte al României și care a fost cel mai bun lider al social-democraților, după Revoluție, Dăncilă nu a ratat ocazia să se facă din nou de râs. 

Candidata PSD a spus că președinții de dreapta nu au reprezentat românii și nu au adus un plus de imagine țării, în timp ce „preşedinţii pe care i-am avut din partea PSD, vedem că în timpul mandatului lor au fost lucruri bune”.

„Fiecare a avut lucruri bune şi mai puţin bune. Cred că înţelept ar fi să luăm din lucrurile bune ale fiecărui preşedinte. Cred că aceasta ar fi o abordare înţeleaptă şi pe care eu o am în acest moment. Cel mai bun preşedinte? Am văzut că candidatul Iohannis spune de fiecare dată 'această ţară a fost condusă în cea mai mare parte de PSD'. La nivelul Administraţiei Prezidenţiale, din 30 de ani, 19 ani am avut preşedinţi de dreapta, preşedinţi care nu ne-au reprezentat şi care nu au adus un plus de imagine pentru ţara noastră. Dacă ne uităm la preşedinţii pe care i-am avut din partea PSD, vedem că în timpul mandatului lor au fost lucruri bune. Ceea ce vreau să rămână însă pentru România în 30 de ani este că PSD a dus România în NATO, în UE, PSD a gestionat preşedinţia rotativă a Consiliului UE, prima preşedinţie rotativă - următoarea va fi peste 14 ani - într-un mod care a fost apreciat de toate statele membre şi nu numai. (...) Trebuie ca fiecare dintre noi să nu dea dovadă de aroganţă şi să spună: "eu am făcut numai lucruri bune, am fost cel mai bun", a spus lidera PSD, potrivit Agerpres. 

Singurul președinte pe care l-a dat PSD României a fost Ion Iliescu, în trei mandate: 1990-1992, 1992-1996 și 2000-2004. Emil Constantinescu (1996-2000), Traian Băsescu (2004-2009 și 2009-2014) și Klaus Iohannis (2014-2019) sunt ceilalți președinți ai României de după Revoluție. 

Comentarii

loading...