33.2 C
București
luni, 15 iulie 2024
AcasăPoliticăÎncă o minciună marca Nicuşor Dan: stă la vilă, nu la bloc

Încă o minciună marca Nicuşor Dan: stă la vilă, nu la bloc

A fondat Asociaţia „Salvaţi Bucureştiul”. Aşa a devenit cunoscut.

Dacă în campania electorală din 2016, Nicuşor Dan mărturisea reporterilor Hotnews.ro că locuieşte într-un apartament din zona Gorjului, cartierul Militari din sectorul 6 al Bucureştiului, anul acesta a spus că stă tot la bloc, în Prelungirea Ghencea, atunci când Aurelian Bădulescu i-a adus dulapul la conferinţa de presă ad-hoc.

În realitate, conform surselor din staff-ul său de campanie, încă din 2017, locuieşte cu chirie într-o vilă din strada Dăişoara din sectorul 5, împreună cu fiica sa şi cu prietena. Mai aproape de cartierul Cotroceni, prin zona Academia Tehnică Militară, unde preţul chiriei sare de 600 de Euro

De fapt, una dintre transmisiile live l-au dat de gol. În imaginea capturii video de mai jos se văd nu numai grinzile unei mansarde ci şi o fereastră Velux.

 

Dacă într-un apartament poţi să-ţi pui scafe de rigips, fereastra de tip mansardă, mai greu.

Ce interes are să nu recunoască viaţa la vilă?

 

Marius Ghilezan
Marius Ghilezan
Marius Ghilezan scrie la “România liberă” din anul 1991. Este reporterul care i-a deconspirat pe celebrul Căpitan Soare, pe Omul Negru de la Rahova, pe Aurel Moiș, “călăul din Christian Tell,” fost torționar comunist, care a trimis șapte țărani din Apateu la moarte, pentru că au refuzat să intre în colectiv. A publicat celebrele stenograme ale întâlnirii lui Mihail Gorbaciov cu Nicolae Ceaușescu. A fost primul jurnalist român post-decembrist care a stat de vorbă cu președintele SUA. Este autorul a nouă cărți.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă