Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Nicușor Dan nu-și poate prelua încă mandatul

Nicușor Dan trebuie să mai aștepte pentru a depune jurământul de învestire în funcția de primar al Bucureștiului, deși a trecut aproape o lună de la câștigarea alegerilor.

Share

Ioana Oancea 0 comentarii

Actualizat: 21.10.2020 - 22:02

Primarul ales al Capitalei a dezvăluit că în instanță au fost depuse 52 de contestații de către PSD.

„Bucureștiul are mari probleme de rezolvat, cele mai urgente fiind criza coronavirusului, termoficarea și colapsul financiar. În acest context, validarea de către Tribunal a mandatului meu de primar a fost contestată prin 52 (cincizeci și două) cereri de apel, formulate în majoritate de foști și actuali consilieri PSD. Dosarul celor 52 de apeluri are termen luni, la Curtea de Apel”, a scris Nicușor Dan pe Facebook.

El acuză că tergiversări ar reprezenta o întârizuiere dorită de „câteva zile în plus ca să șteargă niște urme și ca să rezolve solicitările unor «prieteni»”.

„În același timp, oamenii PSD – cei responsabili de dezastrul din termoficare – cer imperativ apă caldă și căldură în București, uitând că Firea e încă primar în funcție, iar responsabilitatea este încă a ei! Se dovedește acum că respectul Gabrielei Firea și al PSD București față de cetățenii Capitalei e zero. Pesediștii sunt deja ocupați cu campania electorală pentru alegerile parlamentare și înțeleg probabil să-și facă această campanie pedepsind bucureștenii și neglijându-și atribuțiile pe care le au, conform legii, până în ultima zi oficială de mandat”, a acuză Nicușor Dan.

Citește și: Nicușor Dan anunță că preluarea mandatului său va mai dura 7-10 zile 

 

Comentarii