Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Nicușor Dan: Firea caută din nou scandalul și victimizarea

Primarul general, Gabriela Firea, "caută din nou scandalul şi victimizarea" anunţând deschiderea teatrelor, deşi reglementările naţionale interzic pentru moment spectacolele în spaţii închise, a afirmat Nicuşor Dan, candidat la Primăria Capitalei susţinut de PNL şi USR.

Share

Rl online 0 comentarii

13.06.2020 - 19:28

"Gabriela Firea caută din nou scandalul şi victimizarea anunţând deschiderea teatrelor, deşi reglementările naţionale interzic pentru moment spectacolele în spaţii închise. Gabriela Firea, dacă ar fi fost un primar responsabil, ar fi pregătit înainte de 1 iunie spaţiile în aer liber pentru organizarea spectacolelor, iar de la 1 iunie teatrele din Bucureşti şi-ar fi început activitatea", a declarat Nicuşor Dan, potrivit unui comunicat.

Primarul general al Capitalei, a scris, sâmbătă, pe Facebook, că teatrele şi instituţiile de spectacole administrate de Primăria Capitalei se redeschid pentru public începând de luni. Ea preciza că, pentru reluarea evenimentelor, fiecare instituţie de spectacol îşi va lua toate măsurile necesare de siguranţă pentru artişti şi spectatori, iar programarea spectacolelor va ţine cont în permanenţă de evoluţia epidemiologică în plan local şi de măsurile care sunt necesare, conform reglementărilor în vigoare, astfel încât să nu existe riscuri de infectare a participanţilor la manifestări.

Ulterior, Grupul de Comunicare Strategică (GCS) a afirmat că primarul Capitalei nu poate emite un act administrativ contrar legilor în vigoare.

Comentarii

loading...