Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: arhivă

Motivul pentru care a participat Klaus Iohannis la marşul de comemorare a Eroilor Revoluţiei

Preşedintele Klaus Iohannis explică prezenţa sa la marşul de comemorare a Eroilor Revoluţiei prin "datoria" de a rememora " izbânda unei generaţii pe care s-a clădit România europeană", potrivit Agerpres.

Share

Redacția Online 0 comentarii

Actualizat: 22.12.2019 - 21:06

Şeful statului a postat pe Facebook mai multe fotografii de la marş şi de la ceremonia de comemorare a eroilor Revoluţiei care a avut loc duminică seara, în faţa sediului Ministerului Afacerilor Interne.

"Suntem aici pentru că avem datoria să rememorăm izbânda unei generaţii pe care s-a clădit România europeană, astfel încât noi să putem trăi astăzi liberi între hotarele ţării noastre. Eroii şi martirii noştri au fost împreună şi tot împreună au izbândit. A fi împreună şi pe mai departe ca naţiune înseamnă a continua să păstrăm Revoluţia Română din Decembrie 1989!", precizează Iohannis în textul postării.

Preşedintele Iohannis şi premierul Orban, alături de mai mulţi membri ai Guvernului, au participat, duminică seara, la marşul de comemorare a eroilor Revoluţiei din Decembrie 1989 pe traseul Piaţa Universităţii - Piaţa Revoluţiei. Ei au aprins o candelă în faţa sediului Ministerului de Interne, fostul sediul al CC al PCR şi au asistat la citirea solemnă a numelor celor căzuţi în timpul evenimentelor de acum 30 de ani.

Comentarii