Mircea Diaconu (Foto: wikipedia)

Mircea Diaconu se lasă de politică dacă nu câștigă alegerile prezidențiale

Actorul Mircea Diaconu a anunțat că, dacă nu va câștiga alegerile prezidențiale în anul 2019, el nu va continua să se implice în politică și nu se va înscrie în niciun partid.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 02.11.2019 - 20:23

Mircea Diaconu este candidat independent la Președinția României, susținut de ALDE, Pro România și Partidul Neoliberal.

Mircea Diaconu a anunțat, sâmbătă, la Piatra Neamț, că aflierea lui la un partid politic s-a încheiat încă din anul 2014, în momentul în care și-a dat demisia din PNL și a fost ales ca europarlamentar independent.

Mircea Diaconu a precizat totuși că în Parlamentul European a avut "statutul de independent în cadrul grupului politic liberal". "Așa rămâne statutul meu, de independent", a susținut Mircea Diaconu.

Situația lui se menține ambiguă, în condițiile în care Mircea Diaconu anunța, recent, pe Facebook, următoarele: "În mentalitate sunt liberal fără discuție, dar sunt independent și așa rămân".

Amintim că, acum câteva zile, Norica Nicolai, coordonatoarea de campanie a lui Mircea Diaconu, declara pentru "România liberă" că "domnul Diaconu este foarte bine poziționat în sondajele noastre, credem că are toate șansele să intre în turul doi al alegerilor prezidențiale și, probabil, în raport cu candidatul care va intra, de asemenea, în turul doi, are toate șansele să ajungă Președintele României".

Comentarii