5.5 C
București
marți, 27 februarie 2024
AcasăPoliticăMihaiela Iorga: Percheziţia într-un dosar s-a făcut după ce a fost anunţată...

Mihaiela Iorga: Percheziţia într-un dosar s-a făcut după ce a fost anunţată public

Mihaiela Iorga a declarat că, în vara anului 2016, în contextul în care “apăruse ca şi prioritate în instituţie tot ceea ce înseamnă corupţie în sănătate”, Laura Codruţa Kovesi a chemat-o şi i-a transmis că ar fi bine “să iasă” cu un dosar pe sănătate.

“Era, dacă îmi amintesc bine, în vara anului 2016, se discuta foarte mult despre corupţie din sănătate şi dădea foarte bine la presă. Am fost chemată de către doamna procuror şef, se ştia că sunt nişte dosare pe parte medicală la mine şi mi s-a spus că atenţia presei este îndreptată pe tot ceea ce înseamnă corupţie în sănătate şi este bine să ieşim cu un dosar pe sănătate”, a declarat Mihaiela Iorga, la Antena 3.

Procurorul a spus însă că echipele de percheziţie au ajuns la Spitalul Fundeni abia după ce verificările fuseseră anunţate în presă, prin intermediul unui comunicat de presă al DNA.

“Surpriza a fost că datele au ajuns în media şi comunicatul a apărut înainte de a ajunge echipele de poliţişti la percheziţie. În acel moment, doamna manager de la Spitalul Fundeni spunea că nu are percheziţii, iar toată presa spunea «nu e adevărat, comunicatul DNA spune că aveţi percheziţii »”, a completat Iorga.

Procurorul Mihaiela Iorga a spus că a reuşit să “acopere” această neînţelegere trimiţând de urgenţă o echipă de poliţişti acolo.

 

Cele mai citite

Continuă protestul taximetriștilor în Capitală

Protestul taximetriştilor membri ai Asociaţiei Naţionale a Patronatului Operatorilor de Transport în Regim de Taxi (ANPOTRT) continuă astăzi, în Piaţa Constituţiei, fiind aşteptată participarea...

S-a descoperit ascunzătoarea lui Big Brother de la Bruxelles!

Cititorii noștri sunt deja familiarizați cu ceea ce înțelegem noi prin sintagma “statul de drepți,” un antonim al statului de drept - ființând ca...

Ce a discutat Iohannis cu Macron în Franța

Preşedintele Klaus Iohannis a participat, luni, la Paris, la invitaţia preşedintelui Republicii Franceze, Emmanuel Macron, la o reuniune de lucru cu mai mulţi lideri...
Ultima oră
Pe aceeași temă