Mihai Tudose, despre CEx al PSD: E noaptea minţii! Dragă CEX, vezi cu alde ALDE ce faci!

Europarlamentarul Pro România Mihai Tudose, afirmă, referindu-se la CEx al PSD convocat luni de la ora 17:00 şi la informaţiile conform cărora ar discuta solicitarea ALDE privind posturi în Guvern şi pentru Pro România că ”e noaptea minţii”.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 12.08.2019 - 16:34

”Aflăm de pe toate sursele media că azi la 17:00 faimosul CEX PSD discută, printre altele, solicitarea ALDE de repartizare a unor posturi în Guv Dăncilă.. atât pentru ei (ALDE), cât şi pentru PRO România.... E noaptea minţii... Că ALDE are şi aşa prea multe faţă de ceea ce reprezintă... e problema PSD! Dar că a devenit şi peţitoarea PRO România parcă e cam muuuuult prea mult!!!”, scrie Tudose pe Facebook.

El aminteşte şi că liderul Pro România Victor Ponta a declarat că nu se pune problema intrării la guvernare în Guvernul Dăncilă.

”Aşa că, dragă CEX, vezi cu alde ALDE ce faci!”, recomandă fostul premier.

Conducerea PSD ar urma să se reunească luni pentru a discuta relaţia cu ALDE.Liderul PRO România Victor Ponta a declarat, duminică seara, la RTV, că partidul pe care îl conduce ar putea susţine guvernul dacă acesta va fi restructurat şi dacă PSD vine cu un alt program de guvernare, nedorind neapărat să intre în guvern, dar doreşte să vadă mai întâi această schimbare, dacă ea va veni.

Vicepreşedintele ALDE Varujan Vosganian a declarat că săptămâna aceasta este ”crucială” pentru actuala coaliţie guvernamentală şi că în cel mult zece zile va fi lămurită atât chestiunea rămânerii ALDE la guvernare, cât şi colaborarea partidului cu Pro România.

Vicepreşedintele ALDE a spus că PSD trebuie să răspundă în următoarele zile dacă acceptă şi o restructurare a guvernului cu cel mult 19 ministere.
 
Liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu a anunţat, miercuri, iniţial că a ajuns la o înţelegere cu Victor Ponta, apoi a revenit spunând că doar a discutat, pentru ca ALDE şi PRO Româna să încheie o alianţă politică.
 
Ulterior, Victor Ponta a amintit că a spus recent că este dispus să discute un proiect politic cu ALDE, dacă acest partid iese de la guvernare. El a precizat că a discutat cu Tăriceanu, că nu au luat decizii, dar că sunt şanse mari de succes.

Comentarii