Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Maria Grapini, glume pe Facebook la adresa lui Augustin Zegrean

Europarlamentul Maria Grapini l-a ironizat, sâmbătă pe Facebook, pe fostul președinte CCR, Augustin Zegrean, scriind că declarațiile acestuia legate de raportul preliminar al Comisiei de la Veneția vin „din puțul gândirii”.

Mihai Cernea 0 comentarii

15.07.2018 - 13:50

Maria Grapini, europarlamentarul socialist cunoscut pentru gramatica sa aproximativă, l-a criticat sâmbătă pe Augustin Zegrean într-o postare pe rețeaua de socializare Facebook. Zegrean declarase că puterea politică trebuie să implementeze recomandările Comisiei de la Veneția pentru a nu scoate România afară din Europa.

Grapini a scris că spusele lui Zegrean vin „din puțul gândirii” și că o recomandare n-are cum să fie obligație, România fiind un stat independent.

„Din puțul gândirii domnului Zegrean:” Recomandările Comisiei de la Veneția sunt obligatorii!” Pai,domnule Zegrean,daca e recomandare cumva sa fie obligație? Apoi,daca deciziile luate într-un stat membru sunt constituționale,cum poate cineva dinafara să ne oblige să schimbăm?Nu mai suntem stat independent? Sau nu ați auzit ce-a spus Comisia Europeana acum trei zile? “ nu comentam deciziile curților constitutionale din statele membre!”Dar mai bine să ne gândim la duminica de mâine!Va doresc seară bună! Eu imi iau zborul spre America! :)”, a comentat Grapini (uzul controversat al virgulelor în această postare îi aparține doamnei europarlamentar - n.r.).

Comentarii

loading...