30.5 C
București
luni, 24 iunie 2024
AcasăPoliticăMarcel Ciolacu, liderul PSD, va cere dizolvarea filialei PSD Ilfov

Marcel Ciolacu, liderul PSD, va cere dizolvarea filialei PSD Ilfov

“Voi propune în Comitetul Executiv dizolvarea acestei organizaţii, chiar dacă suntem în prag de alegeri”, a anunțat, marți seară, Marcel Ciolacu, într-o emisiune de televiziune.

Marcel Ciolacu a spus că va lua această decizie de dizolvare după ce “am avut o discuţie cu preşedintele de organizaţie acum aproximativ o lună de zile, i-am spus că în echipa dânsului există o persoană asupra căreia sunt foarte multe bănuieli de implicări într-o anumită zonă care nu ne reprezintă şi chiar i-am spus să ia măsurile necesare de a fi schimbat din funcţie, respectiv de secretar executiv”.

 Anul trecut, în funcția de președinte al  filialei PSD Ilfov a fost ales Gheorghe Bolintineanu. La alegerea acestuia a asistat și Liviu Dragnea, care la acel moment era, încă, președinte al PSD.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Rare Bogdan amenință că PNL va pleca de la guvernare dacă vor crește taxele

Rareș Bogdan a amintit de dificultățile acceptării pachetului de măsuri fiscale din septembrie anul trecut, subliniind că liberali deja au făcut concesii semnificative, transmite...

Alba: Un incendiu a cuprins etajul al treilea al unui bloc din comuna Unirea

Un incendiu a izbucnit, luni seara, într-un apartament situat al etajul al treilea al unui bloc de locuinţe din comuna Unirea, informează Inspectoratul pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă