sursa: Inquam Photos. Liga Aleșilor Locali 2019

Ludovic Orban la distanță de cel puțin 10 voturi pentru a păși în Palatul Victoria

Chiar dacă, demis, Guvernul are atribuții limitate, Viorica Dăncilă crește în topul preferințelor românilor.

Redacția Online 0 comentarii

Actualizat: 27.10.2019 - 02:59

PSD crește în sondaje

Un sondaj comandat de USR, remis presei săptămâna trecută, arăta că pe locul doi în cursa prezidențială, se va clasa Viorica Dăncilă, cu o creștere de două puncte, de la 21,4% la 23,4%. Noile sondaje, arată că doborârea guvernului Dăncilă a creat PSD-ului o veritabilă strategie pentru campanie și anume, că, Președintele Klaus Iohannis a aruncat țara în criză prin susținerea moțiunii. Incapacitatea PNL de a-și impune un Guvern arată un candidat la prezidențiale slab care deși și-a asumat că pune Guvernul nu a făcut-o.Dăncilă, nu mai contenește cu motto-ul că este singurul candidat capabil să se lupte cu Klaus Iohannis, cu 7 bărbați care nu vor binele României.

PSD a anunțat boicot

Parlamentarii PSD nu vor participa la ședința de plen, astfel că votul va fi amânat, cel mai probabil după primul tur al alegerilor prezidențiale. Boicotului PSD, i s-ar putea alătura și alte partide, astfel, Viorica Dăncilă rămâne la Palatul Victoria până după alegerile prezidențiale.

Anticipate?

Augustin Zegrean a mai declarat că este posibil să nu se declanșeze procedura anticipatelor, chiar și după a doua propune, dacă ar fi tot în persoana lui Ludovic Orban.

 

Comentarii