15.5 C
București
luni, 26 februarie 2024
AcasăPoliticăLiderul PSD, Marcel Ciolacu, are semnale că PNL nu mai vrea alegeri...

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, are semnale că PNL nu mai vrea alegeri locale pe 27 septembrie

“De o săptămână sunt mesaje că nu mai sunt de acord cu alegerile. Presupun că iarăşi au sondaje de opinie, pentru că toate deciziile pe care le ia Guvernul Orban le ia în funcţie de sondajele de opinie. Dacă nu vor ieşi din logica politică, România se va îndrepta cu capul în perete, atât în ceea ce priveşte pandemia, cât şi economic”, a susținut Marcel Ciolacu, luni seară, la postul Antena 3.

După cum se știe, data alegerilor locale a fost fixată de Parlament la 27 septembrie 2020, iar PSD a anunțat că nu dorește amânarea acestora.

“Dacă am fi trăit, repet, în acea Românie normală pe care preşedintele Iohannis a invocat-o în campania electorală, ar fi fost normal ca cele mai mari partide, cel mai mare partid din România, PSD, să aibă o comunicare instituţională cu PNL. Acest lucru nu este şi se şi vede, între preşedintele Camerei sau preşedintele Senatului şi primul ministru nu există nicio comunicare instituţională. Noi nu primim informări în ceea ce priveşte, nici măcar situaţia pandemiei, ca să nu mai vorbim de cifrele economice, pe care le aflăm din presă sau de la agenţiile din străinătate”, a explicat liderul PSD, Marcel Ciolacu.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

INCREDIBIL! Sala polivalentă din Slatina va costa mai mult decât cea de la Iași și din Budapesta

La sfârșitul săptămânii trecute, s-a anunțat construirea a două săli polivalente la Iași și Slatina, dar, surprinzător, investiția din municipiul reședință a județului...

Programul Noua Casă 2024 ia start. Care sunt noutățile

Programul Noua Casă 2024 a devenit operaţional, după ce plafonul de garantare aprobat de Ministerul de Finanţe, în valoare de un miliard de lei,...
Ultima oră
Pe aceeași temă