Kelemen: UDMR, alături de Maia Morgenstern

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, afirmă că formaţiunea pe care o conduce este alături de actriţa Maia Morgenstern după ameninţările şi mesajele antisemite primite de aceasta.

Share

Romania libera 0 comentarii

28.03.2021 - 17:58

Ea spus că, de-a lungul istoriei, evenimentele tragice au avut loc „atunci când a existat o lipsă de solidaritate din partea majorităţii societăţii".

„UDMR este alături de Maia Morgenstern şi comunitatea Teatrului Evreiesc de Stat. Deşi sunt sigur că cei care astăzi recurg la ameninţări cu moartea din motive antisemite, sunt în minoritate, noi nu putem fi indiferenţi şi nu trebuie să trecem nimic sub tăcere. Nu trebuie nici să uităm pentru că, de-a lungul istoriei, evenimentele tragice au avut loc atunci când a existat o lipsă de solidaritate din partea majorităţii societăţii", a scris Kelemen, duminică, pe Facebook.

Actriţa Maia Morgenstern a postat sâmbătă, pe pagina sa de socializare, o fotografie a unui mesaj cu ameninţări cu moartea şi termeni antisemiţi, primit pe adresa de email a Teatrului Evreiesc de Stat din Bucureşti. Mesajul respectiv este semnat „din partea partidului AUR".

Comentarii