15.4 C
București
marți, 26 martie 2024
AcasăPoliticăIohannis: Aceşti PSD-işti se agaţă de putere, doar-doar mai prind o zi,...

Iohannis: Aceşti PSD-işti se agaţă de putere, doar-doar mai prind o zi, să mai angajeze neamuri!

Şeful statului spune că la PSD se simte “o disperare urâtă”, pentru că social-democraţii văd venind “cea mai mare înfrângere de după Revoluţie”.

“Ne dăm seama că acum chiar se apropie alegerile. Ne dăm seama noi, bucuroşi, curajoşi. S-a simţit la toate întâlnirile la care am mers, PNL este puternic, hotărât, dar se simte şi la ei: o văd venind, ei, pesediştii văd venind cea mai mare înfrângere de după Revoluţie şi le e frică pesediştilor şi se agaţă cu disperare de fiecare zi cât mai rămân la putere. O disperare urâtă. Aceşti pesedişti se agaţă de putere doar-doar încă o zi în care mai pot da ceva din banii românilor baronilor roşii, doar-doar mai prind o zi să mai angajeze nişte neamuri, nişte prieteni, nişte incompetenţi, să mai strice ce a mai rămas din marile sisteme din România. Ruşine PSD! O să o încasaţi!”, a afirmat Klaus Iohannis, la Piteşti, informează News.ro.

Candidatul susţinut de PNL a spus că atunci când vine vorba de PSD vorbim despre “ce nu s-a făcut”, despre “ce s-a greşit” sau despre ce trebuia făcut altfel.

“Acest PSD a construit o guvernare dezastruoasă, o guvernare eşuată, este timpul să plece! Este timpul să plece pentru mai multă vreme pentru că doar aşa vom putea noi, eu şi cu PNL şi cu alte partide democratice care vor veni lângă ni să reconstruim România”, le-a mai spus Iohannis liberalilor prezenţi la mitingul de la Piteşti.

Preşedintele a spus că vrea ca PSD “să plece” în urma votului românilor.

“Eu nu vreau ca PSD-ul să plece oricum. Eu vreau ca PSD-ul să plece în cel mai democratic vot, eu vreau ca PSD-ul să plece după alegeri şi vom începe acum, în noiembrie”, a afirmat Iohannis.

Acesta a spus că moţiunea de cenzură a fost “expresia concretă a dorinţei românilor să scape de această guvernare ratată şi eşuată”. El a promis că împreună cu un guvern PNL va începe să repare “tot ce a stricat PSD-ul în această ţară”, promiţând continuarea luptei anticorupţie, o dezvoltare sustenabilă a ţării, refacerea infrastructurii şi a marilor sisteme publice şi resetarea României.

Cele mai citite

Liberalii Nicu Bitea și Cosmin Șandru, achitați de ICCJ în faimosul proces cu deputatul AUR, Titi Stancu

După doi ani și jumătate de la plângerea făcută de parlamentarul AUR Titi Stoica împotriva domnilor Nicu Bitea și Cosmin Șandru, din PNL Timiș,...

Florida: Ron de Santis a semnat un proiect de lege care va interzice minorilor sub 14 ani să aibă conturi de rețele sociale

Guvernatorul republican al statului Florida, Ron de Santis, a semnat, luni, un proiect de lege care va interzice minorilor de sub 14 ani sa...

Ciolacu: România va avea cea mai mare creştere economică din Europa în 2024

România va avea "cea mai mare" creştere economică din Europa anul acesta, bazată pe investiţii şi nu pe consum, a declarat, marţi, prim-ministrul Marcel...
Ultima oră
Pe aceeași temă