4.1 C
București
luni, 28 noiembrie 2022
AcasăPoliticăInflație de premieri la PSD, Marcel Ciolacu anunță cel puțin trei

Inflație de premieri la PSD, Marcel Ciolacu anunță cel puțin trei

„Sunt mai mulţi colegi care ar putea să ocupe această funcţie de prim ministru. Este şi domnul Sorin Grindeanu, este şi domnul Mihai Tudose, este şi domnul Vasile Dâncu şi mulţi alţii. Încercăm să ne creionăm o echipă cât mai bună, cât mai mulţi specialişti.”, a spus Marcel Ciolacu.

Președintele PSD a adăugat că la Ministerul Sănătății partidul pe care-l conduce îl va propune și îl va susține pe Alexandru Rafila, reprezentantul României la Organizația Mondială a Sănătății, la Ministerul Educației va ajunge Leonard Azamfirei, rectorul Universității de Medicină și Farmacie din Târgu Mureș, iar ministrul finanțelor va fi profesorul în economie Cristian Socol.

„Cred că aceste trei domenii sunt cele mai importante pentru România în viitor, după cum vedeţi, venim cu trei nume noi, nu neapărat PSD-işti vechi, cu state vechi, căutăm soluţii pentru români şi cu oamenii cei mai recunoscuţi în domeniul lor de activitate.”, a mai spus Marcel Ciolacu.

Cele mai citite

Curtea de Conturi „susține actul de justiție” cu privire la Bădălău, reținut de DNA

Ancheta referitoare la Niculae Bădălău, reținut de DNA, a determinat o reacție oficială la nivelul Curții de Conturi a României. "Curtea de Conturi a României...

Dialogul româno-maghiar trebuie să continue

Maghiarii din România au aceleași probleme ca românii. Trec prin aceleași crize. S-au săturat de războiul din Ucraina și de propagandă. Nu se mai...
Ultima oră
Pe aceeași temă