Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Gorghiu: Cât mai pot sta în funcţii Viorica Dăncilă şi Carmen Dan?

Senatorul PNL Alina Gorghiu spune că scrisoarea premierului Viorica Dăncilă către Comisia Europeană şi declaraţia de presă de duminică a ministrului Carmen Dan au adus această guvernare la punctul cel mai jos imaginabil.

Share

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 20.08.2018 - 13:17

Senatorul PNL Alina Gorghiu spune că scrisoarea premierului Viorica Dăncilă către Comisia Europeană şi declaraţia de presă de duminică a ministrului Carmen Dan au adus această guvernare la punctul cel mai jos imaginabil, iar Dăncilă şi Dan, dar şi Liviu Dragnea, "sponsorul lor politic", trebuie să plece urgent din funcţii.

"Cât tupeu trebuie să ai să dai vina pe victime pentru tot ce a fost în Piaţa Victoriei pe 10 august! De la cine a învăţat Dragnea cum să facă propagandă? De la regizorii mineriadelor? Cum să afirmi că zeci de mii de oameni paşnici au trecut prin acele atrocităţi numai pentru faptul simplu că au participat la manifestaţia diasporei, dar altfel sunt numai 5 cazuri în care autorităţile au făcut greşeli", spune Alina Gorghiu.

Ea afirmă, într-un mesaj postat luni pe Facebook, că este descalificant "să stai 9 zile ascunsă şi apoi să apari duminică seara pentru a susţine aşa ceva".

Alina Gorghiu spune că este evident că a fost vorba despre o reacţie disproporţiontă a autorităţilor şi că gazele şi bastoanele au fost folosite fără discernământ, iar pentru această situaţie ar trebui date explicaţii: "Într-o piaţă plină cu zeci de mii de oameni au existat 1000 de provocatori. Dar gazele şi bastoanele au fost folosite fără discernământ, până la urmă toţi manifestanţii au fost agresaţi de forţele de ordine şi peste 400 de oameni au avut nevoie de ajutor medical. De ce nu se dau explicaţii despre toate aceste lucruri?".

Senatorul PNL mai afirmă că scrisoarea premierului Viorica Dăncilă către Comisia Europeană şi declaraţia de presă de duminică a ministrului Carmen Dan au adus această guvernare la punctul cel mai jos imaginabil, iar Dăncilă şi Dan, dar şi Dragnea trebuie să plece urgent din funcţi. lor

"Cât mai pot sta în astfel de funcţii Viorica Dăncilă şi Carmen Dan? Scrisoarea de vineri către Comisia Europeană şi declaraţia de presă de duminică au adus această guvernare la punctul cel mai jos imaginabil! E clar pentru toţi că Dragnea le împinge la astfel de gesturi dar nu pot să înţeleg cum de PSD mai acordă sprijin acestui grup mic care se agaţă de putere cu orice preţ. Aceste două persoane trebuie să plece urgent din funcţiile lor, la fel Dragnea, sponsorul lor politic!", adaugă Alina Gorghiu.

Comentarii

loading...