Sursa foto: Facebook

George Simion: Votăm bugetul dacă se taie banii pentru partide

Liderul AUR, George Simion, a declarat în plenul reunit al Parlamentului, unde au loc dezbaterile pentru bugetul pe 2021, că parlamentarii AUR vor vota proiectul de buget pentru 2021 dacă Guvernul renunță la banii alocați partidelor.

Romania libera 0 comentarii

01.03.2021 - 17:56

„Banii de la partie de ce nu îi tăiați? Votăm bugetul dacă tăiați banii de la partide. Noi cei de la AUR nu vrem acești bani, nu vrem 4 milioane de euro”, a declarat deputatul AUR, de la prezidiu.

Simion a criticat dezbaterile pentru buget și faptul că niciunul din cele peste 3.400 de amendamente depuse nu a fost adoptat.

„Asta e țara lui impozit Vodă, la noi toți perceptorii sunt la modă, nu mai avem nici școli, nici spitale, dar tot plătim la taxe infernale. Ați vorbit despre bugetul României și în ultimele zile am stat între acești pereți goi pentru a aduce amendaemnte. 3.466 de amendamente depuse, 3.466 respinse. Ne jucăm de-a parlamentarismul. Ne facem că facem. Nu e corect față de o țară care nu are școli și spitale și nu mai produce nimic”, a spus Simion.

Acesta l-a criticat și pe premierul Florin Cîțu pentru banii alocați administrațiilor locale, menționați cu câteva ore mai înainte și de PSD. „Domnul Cîțu, vorbeați de PSD, dar 380 de milioane îi împărțiți tot la PNL, USR și UDMR. Asta nu e tot populism?”, a mai spus acesta.

Comentarii