11.3 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăPoliticăGeorge Simion, președintele AUR, l-a suspendat pe vicepreședintele Marius Lulea

George Simion, președintele AUR, l-a suspendat pe vicepreședintele Marius Lulea

Deputatul George Simion, președintele AUR, a anunțat că-l suspendă pe Marius Lulea din funcția de prim-vicepreședinte al partidului, pe motiv că Lulea ar fi criticat intenția AUR de a-l susține pe Cosmin Gușă la Primăria Capitalei.

„Marius Lulea face greseli, e o perioada agitata pentru AUR. Lulea a facut o afirmatie nefericita si va fi suspendat”, a declarat George Simion la postul Realitatea TV, în seara de 14 aprilie 2024.

Marius Lulea este chiar unul dintre fondatorii AUR.

Cozmin Gușă anunța, acum două săptămâni, că revine în politică și că va candida independent, susținut de AUR, pentru funcția de primar general al Capitalei. George Simion, președintele AUR, ar fi agreat ideea de a-l susține pe Gușă în această candidatură. “Am stat de vorbă cu George Simion, ne-am întâlnit, și-a reiterat propunerea să candidez independent susținut de AUR la primăria Capitalei și pot să spun că concluzia a fost pozitivă, am acceptat”, declarase Cozmin Gușă.

În schimb, Filiala AUR București preciza, imediat după aceea, că singura candidatură oficială din partea AUR la Primăria Capitalei este, deocamdată, cea a lui Mihai Enache. Mihai Enache este chiar șeful filialei AUR București.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Impostura snoabă și propaganda veselă

Obsesia multor snobi care ce îmbogățesc peste măsură este să devină artiști prin intermediul banilor. Întâi își tot dichisesc și bibilesc casa de un...

Impostura snoabă și propaganda veselă

Obsesia multor snobi care ce îmbogățesc peste măsură este să devină artiști prin intermediul banilor. Întâi își tot dichisesc și bibilesc casa de un...

Iohannis o poate acuza pe Andra că i-a furat opera “Pas cu pas”

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Dacă își tot vede năruit visul de a ajunge secretar general al Alianței Atlanticului de Nord (NATO), iar cu meditațiile nu...
Ultima oră
Pe aceeași temă