10.5 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăPoliticăGelu Vișan: "În partea a doua a lunii ianuarie vor începe violențele"

Gelu Vișan: “În partea a doua a lunii ianuarie vor începe violențele”

“Colectiv II: Sânge și Morți: Violențele, Maidanul, Mușuroiul și Coridorul
Așa cum am scris pe 02 Ianuarie, în partea a doua lunii Ianuarie vor începe violențele. Mâine, 20 Ianuarie 2018 vor sânge. Nu simple Violențe, nu îmbrânceli și certuri cu jandarmii, vor sânge și tineri morți, care să certifice o Revoluție. Revoluția Statului Paralel, Revoluția Globalizării.
S-a pus în practică scenariul Revoluției din 1989. Soroșiștii, Globaliștii și Statul Paralel vor să preia Statul pe față.
Mișcarea cu comportamentul aiuritor și demisia din nimic a lui Tudose a fost la ordin. Ce a vrut Tudose? De ce a creat o criză artificială? Orice om care știe cât de cât politică știe că să te apuci să restructurezi guvernul în plină aplicare a programului de guvernare este sinucidere curată.
Tudose și-a forțat demiterea cu un singur scop: Să creeze instabilitate pentru 20 Ianuarie, Momentul Violențelor.
Au crezut că intuiesc reacția lui Iohannis, care să nu fie de acord cu prima nominalizare. Violențele din 20 Ianuarie, cumulate cu instabilitatea politică trebuiau să forțeze Alegerile Anticipate și preluarea puterii de către Securiști, Globaliști și Statul Paralel.
Iohannis a avut cel puțin un sfătuitor care cunoaște statul Paralel (bănuiesc cine este acela) care i-a devoalat planul, pentru că nu el ar fi fost beneficiarul, ci candidatul-candidații pregătiți de Statul Paralel pentru 2019. Iar Iohannis a surprins, sau mai bune zis a stricat o parte a scenariul de mâine al Maidanului. A călcat și a stârnit Mușuroiul. Au înnebunit, cu atât mai mult au turbat pe Facebook și pe televizoare. Ceea ce vedeți acum este disperare.
Disperarea Statului Paralel că va pierde puterea pentru prima dată în 80 de ani. Au înnebunit pur și simplu.
La final vreau să mă adresez opoziției din România de a nu intra în jocul acesta, pentru că, dacă vor fi Violențe și morți, vor fi responsabili de lucrul acesta.
Iar tinerilor din România vreau să le transmit următorul mesaj:
Am fost primul în Piața din Craiova, la 06 dimineața la Revoluție. Mi-au murit prieteni , unii au fost împușcați lângă mine. Am crezut în Revoluție, și am fost folosiți pentru a se instaura Neocomunismul în România.
Voi, sub un pretext nobil, vă duceți pentru ca unii să instaureze Neomarxismul în România.
Măcar voi nu vă lăsați folosiți!”, își încheie postarea pe contul personal de Facebook, Gelu Vișan.

Cele mai citite

Sorin Grindeanu, la Abu Dhabi: „România îşi doreşte expertiză şi finanţare din partea Emiratelor Arabe Unite”

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu, a discutat, joi, la Abu Dhabi, despre extinderea parteneriatului dintre România şi Emiratele Arabe Unite, ţara noastră dorind...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Lion Capital și Bursa Română de Mărfuri inventează motive pentru a nu plăti dividende. Acționarii societăților controlate de Bogdan Drăgoi și Gabriel Purice, nemulțumiți

Numeroși acționari ai Lion Capital, fosta SIF Banat-Crișana, sunt nemulțumiți că societatea condusă de fostul ministru de finanțe Bogdan Drăgoi nu plătește dividende. O...
Ultima oră
Pe aceeași temă