Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Forumul Democrat al Germanilor din România condamnă „calominiile ordinare debitate” de Liviu Pop

Forumul Democrat al Germanilor din România (FDGR) condamnă cu fermitate "calomniile ordinare debitate" de senatorul PSD Liviu Pop, care a afirmat că preşedintele Klaus Iohannis a condus o organizaţie care este un "continuator" al unui grup nazist, relatează News.ro.

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 24.08.2018 - 16:08

Forumul Democrat al Germanilor din România (FDGR) condamnă cu fermitate "calomniile ordinare debitate" de senatorul PSD Liviu Pop, joi seara, la postul de televiziune Antena 3, conform cărora FDGR ar fi continuatorul organizaţiei naziste Grupul Etnic German din România, se arată într-un comunicat de presă transmis vineri şi semnat de Paul-Juergen Porr, preşedintele FDGR.

Potrivit sursei citate, FDGR este reprezentantul legitim al minorităţii germane în baza Constituţiei României şi a legislaţiei în vigoare, având un statut aprobat de către instanţele din România şi fiind înscris în Registrul organizaţiilor neguvernamentale. FDGR este reprezentat în Parlament şi în structurile guvernamentale ale României.

„Cerem public PSD, preşedintelui acestuia, Liviu Dragnea, preşedinte al Camerei Deputaţilor şi prim-ministrului României, Viorica Vasilica Dăncilă, să se delimiteze public de astfel de calomnii pe care le-au debitat şi le debitează în continuare unii membri ai acestui partid”, se arată în comunicatul FDGR.

Senatorul PSD Liviu Pop a afirmat, joi seară, la Antena 3, că preşedintele Klaus Iohannis a condus o organizaţie care este un „continuator” al unui grup nazist, fostul ministru al Educaţiei spunând că are aceste informaţii „de pe net”. „Grupul Etnic German a fost organizaţie nazistă condamnată pentru crime de război (...) Dacă Forumul German nu e continuatorul Grupului Etnic German, aştept oficial lucrurile acestea, eu am spus ce citesc de pe net”, a susţinut Pop.

Comentarii

loading...