Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Florin Cîțu iese la atac și amenință PSD cu un document surpriză

Florin Cîțu, ministrul Finanțelor, anunță că va face public un document prin care demonstrează că PSD una vorbește despre majorarea pensiilor acum, când este în opoziție, și alta decidea când guverna.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 28.07.2020 - 11:16

Florin Cîțu, poate cel mai criticat membru al Guvernului PNL, spune că deține un document ce demonstrează că PSD, pe vremea când conducea Guvernul, nu intenționa să majoreze pensiile cu un procent de 40% pe motiv că economia nu putea susține o astfel de creștere.

„Oamenii care încă mai cred în PSD vor avea o surpriză fantastică, pentru că voi prezenta un document pe care PSD l-a aprobat în şedinţă de Guvern, după ce căzuse Guvernul Dăncilă, în care recunoşteau că nu pot să crească pensiile fără să creeze dezechilibre macro, în care recunoşteau că nu pot să crească pensiile fără să ceară ajutor de la FMI, în care recunoşteau că nu vor creşte pensiile în 2020 cu 40% şi se propunea o reeşalonare.”, a spus ministrul Finanțelor la Realitatea Plus, citat de News.ro.

Florin Cîțu susține că documentul a fost prezentat în ședința de Guvern și îl va face public pentru a arăta pensionarilor că PSD știa încă din momentul în care a aprobat legea de majorare cu 40% a pensiilor că nu există surse bugetare și că nu poate fi pusă în aplicare.

Din calculele făcute, cel mai probabil majorarea pensiilor se va face în acest an cu 15%, a anunțat ministrul Finanțelor, urmând ca o altă majorare să se aplice din 2021.

Comentarii

loading...