20.3 C
București
duminică, 4 iunie 2023
AcasăPoliticăFlorin Cîțu aruncă bomba despre PNRR - VIDEO

Florin Cîțu aruncă bomba despre PNRR – VIDEO

PNL va face o evaluare a stadiului pregătirii reformelor din PNRR pentru a vedea cum sunt cheltuiți banii, deoarece există o restanță la programul de guvernare, cei 7% alocare pentru investiţii, a declarat Florin Cîțu.

„Am spus că avem 24 de jaloane care trebuie făcute din PNRR, până la 31 martie, sunt foarte multe reforme. Pe mine mă interesează să văd cum sunt cheltuiţi banii, pentru că există o restanţă la programul de guvernare, să mergem la 7% investiţii. Anul trecut, vreau să vă aduc aminte că, din banii care au fost alocaţi pentru investiţii, iniţial, au fost plătiţi 96% dintre ei, deci un procent foarte mare. Anul acesta, dacă reuşim să facem aceeaşi performanţă, lucrurile vor merge foarte bine”, a declarat, luni, Florin Cîţu.

PNL îl vreau sau nu OUT pe Budăi?

În ceea ce priveşte susţinerea de către PNL a ministrului Muncii, Cîţu a spus că tot ceea ce partidul vrea să spună o face în interiorul coaliţiei de guvernare.

„Noi nu vrem să aducem teme, să aruncăm în spaţiul public, apoi să le folosim, să manipulăm, să spunem: noi am vrut asta, dar nu au vrut colegii noştri de coaliţie. Nu, mergem în coaliţie şi ce avem de spus spunem acolo”, a explicat liderul liberal.

Citiți România Liberă și pe Google News!

Cristina Corpaci
Cristina Corpaci
În presă din 2004. Am trecut pe rând de la reporter TVR, la Realitatea TV, Aleph TV și B1 TV. În presa online am lucrat la Rol.ro, Realitatea.net, mediafax.ro. Din iulie 2021 m-am alăturat echipei România Liberă, unde sunt editor și editorialist economic. Sunt doctorandă în Științele Comunicării la SNSPA, iar tema mea de cercetare este despre criza alimentară.
Cele mai citite

LIVE UPDATE Rusia – Ucraina, ziua 466. Atac cu drone asupra peninsulei Crimeea

Un amplu atac cu drone s-a înregistrat, în noaptea de 3 spre 4 iunie, sâmbătă spre duminică, asupra peninsulei Crimeea. Media de stat din Rusia...

Ministrul Aurescu a reprezentat România în Turcia la ceremonia de reconfirmare a lui Erdogan

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, a reprezentat România în Turcia, la ceremonia de reconfirmare a lui Erdogan ca președinte al Turciei. "Participarea ministrului român al...

LIVE UPDATE Rusia – Ucraina, ziua 466. Atac cu drone asupra peninsulei Crimeea

Un amplu atac cu drone s-a înregistrat, în noaptea de 3 spre 4 iunie, sâmbătă spre duminică, asupra peninsulei Crimeea. Media de stat din Rusia...
Ultima oră
Pe aceeași temă