Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Firea: Sunt preocupată şi îndurerată de faptul că nu se fac progrese în domeniul administrativ

Gabriela Firea, vicepreşedinte al PSD, a afirmat sâmbătă că este "preocupată şi îndurerată" de faptul că nu se fac progrese în domeniul administrativ, precizând că există grupuri de lucru interministeriale care "se fac că lucrează" de prea mult timp.

Share

Andrei Tudor Dumitru 0 comentarii

01.09.2018 - 13:00

"Eu sunt preocupată şi îndurerată de multe ori de faptul că nu se fac progrese în domeniul administrativ, (...) sunt rămâneri în urmă atât în programul de guvernare naţional, cât şi cel de guvernare locală privind Capitala şi în ceea ce priveşte fuziunea ELCEN-RADET şi în ceea ce priveşte alte proiecte importante, transferarea centurii şi a metroului de la Ministerului Transporturilor către Primăria Capitalei", a declarat Firea, înaintea şedinţei CExN, care se desfăşoară sâmbătă la Neptun, citează Agerpres.

Întrebată dacă susţine o eventuală ordonanţă de urgenţă privind amnistia, Firea a răspuns: "Dacă acest lucru se va stabili în cadrul şedinţei că e o prioritate, cu siguranţă colegii mei, din câte am mai auzit şi eu discuţii, vor dori o cale 100% legală, transparentă, comunicată atât populaţiei, cât şi ambasadelor, cât şi tuturor instituţiilor atât de la Bruxelles, cât şi din ţară. Mie nu mi s-a prezentat un astfel de proiect, nu am fost invitată la nicio şedinţă în care să discutăm acest aspect şi aş face o greşeală să mă antepronunţ".

Totodată, chestionată dacă are nemulţumiri legate de guvernare şi dacă este necesară o remaniere, Firea a precizat: "Doamna prim-ministru cu siguranţă va face şi o prezentare a situaţiei din Guvern şi este dreptul domniei sale să ne comunice, să ne spună cu ce miniştri colaborează mai bine, acolo unde sunt anumite minusuri, unde ar trebui să fie făcute anumite schimbări, îmbunătăţiri".

Firea a subliniat, însă, că există anumite grupuri de lucru interministeriale care lucrează "de mult prea mult timp" pentru a da "soluţii care sunt evidente".

"Pot spune că sunt grupuri de lucru interministeriale care lucrează de mult prea mult timp pentru a da soluţii care sunt evidente pentru unele probleme care vizează nu doar Capitala, ci şi restul ţării şi poate că ar fi bine ca acele grupuri de lucru să nu se mai facă că lucrează, ci chiar să lucreze şi să dea soluţiile constructive pentru a se putea lua decizia la nivel de Guvern", a conchis Firea.

Citește totul despre:

#psd #elcen #firea #cex

Comentarii

loading...