7.1 C
București
marți, 27 februarie 2024
AcasăPoliticăFifor, înaintea Congresului: ,,PSD Arad s-a decis să meargă pe mâna premierului”

Fifor, înaintea Congresului: ,,PSD Arad s-a decis să meargă pe mâna premierului”

”PSD Arad s-a decis să meargă pe mâna premierului”, a scris Mihai Fifor pe Facebook, prezentând declaraţia liderului filialei, Dorel Căprar.
„În urma discuţiilor purtate cu colegii noştri, am decis că o vom susţine pe doamna premier Viorica Dăncilă pentru un mandat de preşedinte al PSD. Sperăm că prin atitudinea şi ablităţile dânsei, să readucă Partidul Social Democrat acolo unde a fost nu de mult”, a afirmat preşedintele PSD Arad, deputatul Dorel Căprar.

,,Sunt foarte multe vești bune pentru cetățeni”

Potrivit fostului ministru, Congresul de sâmbătă va fi o competiție deschisa si colegiala.

,,Pentru partid, Congresul este cel mai important eveniment politic.
Pentru cetățeni este însă mai important ce se va întâmpla de luni încolo, pentru că PSD este la guvernare și ia decizii importante pentru România.
Am văzut obiectivele de guvernare ce vor fi prezentate la Congres de doamna prim-ministru Viorica Dancila. Sunt foarte multe vești bune pentru cetățeni!
Important este ca toți liderii și membrii de partid să rămânem uniți pentru a le pune în practică.
Iar maine nu va fi o luptă, ci o competiție deschisa si colegiala.
Partea bună a competițiilor interne este că, indiferent cine câștigă și cine pierde, în final suntem cu toții în aceeași echipă. Echipa PSD!”, a mai transmis Fifor pe pagina sa de Facebook.

Comitetul Executiv al PSD se reuneşte vineri, cu o zi înaintea Congresului din 29 iunie.
Printre cei care şi-au depus candidatura pentru funcţia de preşedinte al social-democratilor sunt Viorica Dăncilă, Şerban Nicolae, Liviu Pleşoianu, Ecaterina Andronescu.

Cele mai citite

Macron vede posibilă trimiterea de trupe occidentale pe teren în Ucraina

Preşedintele Emmanuel Macron a declarat luni că trimiterea de trupe occidentale pe teren în Ucraina nu ar trebui "exclusă" în viitor, considerând totuşi că,...

Palestina: Mahmoud Abbas a acceptat demisia guvernului lui Mohammed Shtayyeh

Preşedintele Autorităţii Palestiniene, Mahmoud Abbas, a acceptat luni demisia guvernului premierului Mohammed Shtayyeh, a anunţat preşedinţia într-un comunicat, relatează AFP, preluat de agerpres.ro. "Preşedintele a...

ONU avertizează că asistența umanitară în Gaza se va încheia în cazul unei ofensive la Rafah

Secretarul general al ONU, Antonio Guterres, a avertizat luni că programele de asistenţă umanitară din Fâşia Gaza se vor încheia în cazul unei ofensive...
Ultima oră
Pe aceeași temă