12.9 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăPoliticăFifor, înaintea Congresului: ,,PSD Arad s-a decis să meargă pe mâna premierului”

Fifor, înaintea Congresului: ,,PSD Arad s-a decis să meargă pe mâna premierului”

”PSD Arad s-a decis să meargă pe mâna premierului”, a scris Mihai Fifor pe Facebook, prezentând declaraţia liderului filialei, Dorel Căprar.
„În urma discuţiilor purtate cu colegii noştri, am decis că o vom susţine pe doamna premier Viorica Dăncilă pentru un mandat de preşedinte al PSD. Sperăm că prin atitudinea şi ablităţile dânsei, să readucă Partidul Social Democrat acolo unde a fost nu de mult”, a afirmat preşedintele PSD Arad, deputatul Dorel Căprar.

,,Sunt foarte multe vești bune pentru cetățeni”

Potrivit fostului ministru, Congresul de sâmbătă va fi o competiție deschisa si colegiala.

,,Pentru partid, Congresul este cel mai important eveniment politic.
Pentru cetățeni este însă mai important ce se va întâmpla de luni încolo, pentru că PSD este la guvernare și ia decizii importante pentru România.
Am văzut obiectivele de guvernare ce vor fi prezentate la Congres de doamna prim-ministru Viorica Dancila. Sunt foarte multe vești bune pentru cetățeni!
Important este ca toți liderii și membrii de partid să rămânem uniți pentru a le pune în practică.
Iar maine nu va fi o luptă, ci o competiție deschisa si colegiala.
Partea bună a competițiilor interne este că, indiferent cine câștigă și cine pierde, în final suntem cu toții în aceeași echipă. Echipa PSD!”, a mai transmis Fifor pe pagina sa de Facebook.

Comitetul Executiv al PSD se reuneşte vineri, cu o zi înaintea Congresului din 29 iunie.
Printre cei care şi-au depus candidatura pentru funcţia de preşedinte al social-democratilor sunt Viorica Dăncilă, Şerban Nicolae, Liviu Pleşoianu, Ecaterina Andronescu.

Cele mai citite

Deficitul bugetar a crescut, după primul trimestru

Deficitul bugetar a urcat la 2,06% din Produsul Intern Brut după primele trei luni din acest an, soldul negativ cifrându-se la 35,88 miliarde de...

Premieră mondială! Taxa pe care trebuie să o plătești dacă vrei să vizitezi Veneția

Veneția, una dintre cele mai frumoase și vizitate destinații din lume, se confruntă de mult timp cu provocări legate de turismul de masă, iar...

VIDEO. Zeljko Kopic, înaintea meciului cu FC Voluntari: „Este un joc crucial pentru noi”

Zeljko Kopic, antrenorul lui Dinamo, crede că partida cu FC Voluntari, din etapa a 7-a a play-out-ului, care se va disputa în această seară...
Ultima oră
Pe aceeași temă