7.8 C
București
duminică, 3 martie 2024
AcasăPoliticăEugen Tomac: „Singurul partid care a mers în Parlament cu o lege...

Eugen Tomac: „Singurul partid care a mers în Parlament cu o lege nouă a sănătăţii este PMP”

Tomac a subliniat că deşi traversăm o perioadă dificilă şi o campanie electorală în condiţii de criză sanitară, dincolo de nemulţumiri şi aşteptări, toţi oamenii politici trebuie să conştientizeze că singura soluţie pentru a mişca lucrurile înainte este găsirea unui consens pe temele mari.

„PMP va merge la guvernare cu un mesaj destul de clar. Nu putem lăsa sistemul de sănătate să se afle în acelaşi stadiu şi peste 5 ani şi peste 10 ani şi peste 15 ani. Singurul partid politic din România care a mers în Parlament cu o lege nouă a sănătăţii este PMP. Niciun alt partid nu a mai avut un proiect de lege privind reforma totală a sănătăţii. Au existat mici cârpeli pe ici pe colo, dar singurul partid politic din această ţară care a venit cu o lege elaborată de cei mai buni specialişti pe care îi avem în managementul sănătăţii este PMP. Legea este în Parlament, este depusă de PMP (…), n-au făcut-o politicienii. Este o lege de peste 300 de pagini şi cheia în această lege este să depolitizăm întregul sistem de sănătate, pentru că doar aşa putem face performanţă şi avea un sistem sigur, cu servicii de calitate şi un sistem în care românii să aibă din ce în ce mai multă încredere”, a afirmat liderul PMP.

Eugen Tomac a apreciat faptul că Organizaţia PMP Vaslui a tratat cu deschidere propunerea sa de a include pe listele de candidaţi la alegerile parlamentare români de dincolo de Prut şi a spus că atât candidatul care deschide lista PMP Vaslui pentru Camera Deputaţilor, Oleg Bodrug, fost vicepreşedinte al Parlamentului Republicii Moldova, cât şi vasluianul Romulus Buhăescu, aflat pe prima poziţie pentru Senat, au şanse să câştige un loc în legislativ.

Cele mai citite

Un fotbalist din „Generatia de Aur”, șantajat cu un clip video

Un fotbalist cunoscut din „Generatia de Aur”, Ioan Ovidiu Sabău, a fost șantajat cu un clip video „compromițător” în care apare fiica lui....

Exporturile de Săniuța către Rusia, așteptate să crească. Mulți ruși nu pot sta pe schiuri cum vrea Putin

Ilustrație: Marian Avramescu Exporturile de votcă Săniuța către Federația Rusă sunt așteptate să crească spectaculos, după ultimele doleanțe exprimate public de liderul de la...
Ultima oră
Pe aceeași temă