Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Eugen Tomac cere măsuri mai viguroase, fiindcă ”moartea bate la ușă”

Liderul PMP, Eugen Tomac, trage un semnal de alarmă și solicită Guvernului să se trezească și să înceapă să ia măsuri clare și ferme, fără bâlbe și fără ezitări.

Share

Rl online 0 comentarii

29.03.2020 - 16:03

”Treziți-vă, moartea bate tot mai tare la ușă!

Când văd acest spectacol ieftin, îmi vine să arunc televizorul pe geam.

Testăm, nu testăm, testăm în București, ba nu, vom testa în Moldova, nu avem teste, ba avem pentru toți, urmează doar zece mii, și lista cu mesaje și păreri confuze poate continua.

Prioritatea zero trebuie să fie VIAȚA medicilor și asistenților medicali, în Italia spitalele au devenit focare, iar peste 6000 membri ai personalului medical aflat în prima linie este infestat cu COVID 19.

Aceasta este o adevărată tragedie - când nu mai are cine să îngrijească bolnavii de toate vârstele.

Medicii trebuie protejați și testați toți pentru a preveni o tragedie. Nu vreau să căutăm vinovații acum, dar cred că deciziile trebuie luate în ordinea priorităților.

Trebuie să fim alături de cei care sunt expuși zi de zi, medicii și tot personalul din spitale trebuie protejat.

Nicio țară din lume nu a fost pregătită de această pandemie, dar unele state au luat decizii foarte bune și ele au început prin a proteja personalul medical.”, scrie Eugen Tomac, potrivit Știripesurse.ro.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...