Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Arhivă / Mihai Diac

Daniel Băluță, singurul primar PSD din București: "Putem recupera decalajul de dezvoltare"

Daniel Băluță (PSD), reales ca primar al Sectorului 4, își asigură alegătorii că "putem recupera decalajul de dezvoltare față de alte sectoare".

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 28.09.2020 - 18:28

Daniel Băluţă, reales în funcția de primar al Sectorului 4 și rămas singurul primar PSD din București, a adresat, luni, un mesaj către alegătorii săi.

"Încrederea pe care mi-aţi oferit-o pentru a doua oară în aproape cinci ani nu doar că mă responsabilizează, ci mă determină să muncesc din ce în ce mai mult, astfel încât să nu dezamăgesc oamenii care mi-au acordat ieri votul lor. La fel de important să determin şi pe ceilalţi locuitori ai Sectorului 4 să creadă că împreună chiar putem recupera decalajul de dezvoltare faţă de alte sectoare şi că putem avea cu toţii o viaţă mai bună!", a susținut Daniel Băluță într-un text postat pe Facebook.

Comentarii