22.1 C
București
joi, 13 iunie 2024
AcasăPoliticăCriza politicăFlorin Cîțu spune că urmează anticipatele, dacă guvernul Ciucă nu trece

Florin Cîțu spune că urmează anticipatele, dacă guvernul Ciucă nu trece

Florin Cîțu face un anunț îngrijorător cu privire la ce ar putea urma în politică, dacă cabinetul format de Nicolae Ciucă nu va trece de Parlament.

Șeful liberalilor anunță anticipate

„Există o alternativă pe care nu și-o dorește nimeni, dar este o alternativă reală. Dacă acest guvern nu trece, nu putem să evităm alegerile anticipate.

Responsabilitatea trecerii României, cu un guvern minoritar, într-o perioadă dificilă este a celor de la USR și PSD. Dacă ei vor alegeri anticipate să le spună românilor că asta își doresc și asta se va întâmpla.

PSD a spus de nenumărate ori că nu vrea la guvernare. Eu nu cred că românii se uită la reprezentanții politici și pot să ia în serios pe unii care acum o zi spun că nu vor la guvernare, dar acum vor la guvernare.

Prim-ministrul Nicolae Ciucă a primit o listă de măsuri pe care cei de la PSD le-ar vedea importante în perioada următoare. Nu este o listă serioasă pentru că impactul bugetar este de 96 miliarde anul viitor, 10% din PIB”, a spus Florin Cîțu.

Cristina
Cristina
Din iulie 2021 m-am alăturat echipei România Liberă, unde sunt editor și editorialist economic.
Cele mai citite

BEC anunță noi rezultate provizorii la europarlamentare: PSD-PNL 48,57% AUR 14,93%, ADU 8,7

Alianţa Electorală PSD PNL a obţinut 48,57% din voturi la alegerile europarlamentare, Alianţa AUR - 14,93%, iar Alianţa Dreapta Unită USR-PMP-Forţa Dreptei - 8,7%,...

Serviciul militar obligatoriu va fi reintrodus în Germania

Se reintroduce serviciul militar obligatoriu în Germania. Ministrul Apărării din Germania, Boris Pistorius, este aşteptat să-şi prezinte propunerea privind serviciul militar obligatoriu, potrivit capital.ro. Se...

Macron a cerut partidelor rivale din ambele părți ale spectrului politic să i se alăture împotriva partidului de extrema dreaptă Adunarea Naţională (RN)

Preşedintele francez Emmanuel Macron a cerut miercuri partidelor rivale din ambele părţi ale centrului politic să i se alăture pentru a forma o alianţă...
Ultima oră
Pe aceeași temă