14.6 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăPoliticăCristian Diaconescu a fost ales președinte al PMP și va candida la...

Cristian Diaconescu a fost ales președinte al PMP și va candida la Președinția României

Cristian Diaconescu, fost ministru de Externe, a fost ales, duminică, președinte al PMP și va candida la Președinția României.

Candidatura lui la funcția supremă în stat este planificată pentru alegerile prezidențiale din anul 2024, a anunțat, duminică, PMP.

Cristian Diaconescu are 61 de ani, este de formație diplomat, iar până duminică deținea funcția de prim – vicepreședinte al PMP.

După cum se știe, PMP este considerat partidul lui Traian Băsescu. Totuși, ultimul președinte al partidului, înainte de Cristian Diaconescu, nu a fost Băsescu, ci Eugen Tomac.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Elevi de la Colegiul de Informatică din București au câștigat Marele Premiu la concursul internațional NASA

O echipă formată din elevi de la Colegiul Național de Informatică „Tudor Vianu” din București a câștigat Marele Premiu la Concursul Internațional „National Space Society”. În...

Klaus Iohannis a promulgat legea privind jocurile de noroc

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, legea privind aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 82/2023 pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă a...

Iohannis la Consiliul European, azi și mâine. Situația din Orientul Mijlociu, pe agendă

Preşedintele Klaus Iohannis va participa, astăzi şi mâine, la reuniunea extraordinară a Consiliului European care va avea loc la Bruxelles.Şeful statului va participa, de...
Ultima oră
Pe aceeași temă