6.3 C
Bucureศ™ti
vineri, 18 octombrie 2024
AcasฤƒPoliticฤƒCopreศ™edintele AUR, Claudiu Tรขrziu, reclamฤƒ o acศ›iune de intimidare. S-a trezit cu...

Copreศ™edintele AUR, Claudiu Tรขrziu, reclamฤƒ o acศ›iune de intimidare. S-a trezit cu jandarmii la uศ™ฤƒ

Copreศ™edintele AUR, Claudiu Tรขrziu, reclamฤƒ o acศ›iune de intimidare, el anunศ›รขnd cฤƒ s-a trezit cu jandarmii la uศ™ฤƒ. Incidentul s-a produs รฎn dimineaศ›a zilei de miercuri, 29 decembrie 2021.

Iatฤƒ mesajul postat pe internet de senatorul Claudiu Tรขrziu, copreศ™edinte AUR.

„Operaศ›iune de intimidare, la prima orฤƒ a dimineศ›ii. Azi, la ora 8.00, trei jandarmi erau cรฎt pe ce sฤƒ spargฤƒ uศ™a apartamentului meu cu pumnii, trezind un bloc รฎntreg ศ™i sperindu-mi copiii. Pricina? Ca sฤƒ ne รฎnmรฎneze douฤƒ amenzi, mie ศ™i soศ›iei, pentru nepurtarea mฤƒศ™tii la un eveniment de depunere de coroane, organizat รฎn cinstea eroilor romรขni. Care era urgenศ›a? De ce nu s-a folosit poศ™ta, ca ศ™i pรฎnฤƒ acum? Am mai primit amenzi, pentru organizare de proteste, dar prin poศ™t, niciodatฤƒ รฎn aceastฤƒ manierฤƒ brutalฤƒ. La รฎntrebฤƒrile mele legitime, jandarmii au pretins cฤƒ asta e procedura, sa rupฤƒ uศ™a peste mine dis-de-dimineaศ›ฤƒ.

Dacฤƒ un senator al Romรขniei este tratat ca un infractor, la ce se poate aศ™tepta un om fฤƒrฤƒ funcศ›ie de demnitate publicฤƒ? ฤ‚sta sฤƒ fie mesajul, de intimidare nu atรฎt a mea, cรฎt a altora? Cine ศ™i de ce a dat acest ordin, care vizeazฤƒ intimidarea, abuzul ศ™i presiunea, si care produce traume si un prejudiciu de imagine? Cum va plฤƒti Jandarmeria Romรขnฤƒ aceste fapte?

รŽnศ›eleg cฤƒ, รฎn mod previzibil, generalul Ciucฤƒ a coborรขt militฤƒria din pod ศ™i cฤƒ sistemul e dispus la orice. Altfel, nu-mi imaginez cฤƒ la Iohannis acasฤƒ au venit portฤƒreii sฤƒ-l amendeze pentru cฤƒ nu a purtat mascฤƒ la congresul PNL.”

Claudiu Tรขrziu primeศ™te amendฤƒ pe motiv cฤƒ n-a purtat mascฤƒ

Venirea jandarmilor la locuinศ›a copreศ™edintelui AUR a avut loc la o sฤƒptฤƒmรขnฤƒ dupฤƒ protestul de la Parlament. Cu privire la acel protest, politicieni din AUR sunt acuzaศ›i cฤƒ au facilitat accesul protestatarilor รฎn curtea Parlamentului.

Ministerul Afacerilor Interne a anunศ›at cฤƒ a aplicat foarte multe amenzi pentru participanศ›ii la protest.

Citiศ›i Romรขnia Liberฤƒ ศ™i peย Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experienศ›ฤƒ ca jurnalist de peste 20 de ani, atรขt รฎn presa scrisฤƒ cรขt ศ™i online. A รฎnceput sฤƒ lucreze รฎn presฤƒ la ziarul Azi, รฎn anul 1993, รฎn perioada รฎn care era รฎncฤƒ student. Ulterior a lucrat la Adevฤƒrul, Gรขndul ศ™i Green Report. La โ€œRomรขnia liberฤƒโ€, Mihai Diac lucreazฤƒ din anul 2015. รŽn paralel cu activitatea jurnalisticฤƒ, Mihai Diac ศ™i-a completat ศ™i pregฤƒtirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Naศ›ional de Apฤƒrare ศ™i cursul de pregฤƒtire a jurnaliศ™tilor pentru zone de rฤƒzboi. Printre acศ›iunile sale de documentare jurnalisticฤƒ s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman ศ™i al fregatei romรขneศ™ti Regina Maria, precum ศ™i cele din Afganistan, Irak, Transnistria ศ™i Georgia.
Cele mai citite

Donald Trump รฎl atacฤƒ pe Zelenski: Nu ar fi trebuit niciodatฤƒ sฤƒ lase sฤƒ รฎnceapฤƒ acest rฤƒzboi

PreลŸedintele ucrainean Volodimir Zelenski, a cฤƒrui ลฃarฤƒ a fost invadatฤƒ de Rusia la 24 februarie 2022, "nu ar fi trebuit niciodatฤƒ sฤƒ lase sฤƒ...

Donald Trump รฎl atacฤƒ pe Zelenski: Nu ar fi trebuit niciodatฤƒ sฤƒ lase sฤƒ รฎnceapฤƒ acest rฤƒzboi

PreลŸedintele ucrainean Volodimir Zelenski, a cฤƒrui ลฃarฤƒ a fost invadatฤƒ de Rusia la 24 februarie 2022, "nu ar fi trebuit niciodatฤƒ sฤƒ lase sฤƒ...

Metamorfoza Parcului Grozฤƒveศ™ti va costa 24 de milioane de lei

Cele trei hectare de teren vor fi transformate รฎntr-o โ€œoazฤƒ de verdeaศ›ฤƒโ€, promit autoritฤƒศ›ilor Terenul va fi refฤƒcut complet, cu spaศ›ii verzi, terenuri de joacฤƒ...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ