16.9 C
București
sâmbătă, 24 februarie 2024
AcasăPoliticăCodrin Ştefănescu, mesaj pe Facebook despre Dăncilă şi Teodorovici

Codrin Ştefănescu, mesaj pe Facebook despre Dăncilă şi Teodorovici

”A plecat Cristi Socol. A plecat deputatul Liviu Balint de la Salaj. Au plecat deputaţii Mihai Popa şi Mihai Mohaci de la Braşov. Şi alţii joacă ping-pong ! Vorbeşte careva cu oamenii āstia?”, a scris Codrin Ştefănescu pe Facebook.

Premierul Viorica Dăncilă şi ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, au jucat, sâmbătă, o partidă de ping-pong, într-o tabără de copii de la Sulina, judeţul Tulcea. ”Te remaniez”, i-a spus, în glumă, premierul ministrului Finanţelor.

Tot sâmbătă, şeful Departamentului pentru politici fiscal-bugetare al PSD, Cristian Socol, şi-a anunţat plecarea, după 14 ani. ”The end. Din 2 iulie, un nou capitol”, a scris Socol pe Facebook.

”Azi sărbătorim Ziua Justiției ! Cum adică, care Justiție ? Aia cu protocoalele secrete și ilegale. Aia cu decizii în plicuri galbene. Aia de care vorbea Băse cu Maior la miez de noapte la Palat. Aia de iți șantaja judecătorii cu dosare fabricate din timp. Aia cu completuri ilegale și neconstituționale. Aia de a nenorocit zeci de mii de oameni și familiile lor absolut pentru nimic. La grămadă : Medici, profesori, jurnaliști, oameni de afaceri, aleși locali, etc. Aia a lui Onea și Portocală de la Ploiești. Asta sărbatorim noi azi! Și n-avem voie să zicem nimic de rău că așa-i ordinul de sus. Trăiască pacea pe pământ!” a mai scris Codrin Ștefănescu pe pagina sa de Facebook.

Codrin Ştefănescu face referire la protocoalele încheiate de SRI cu structuri din sistemul judiciar, dar şi la completurile care au fost declarate neconstituţionale de CCR.

Codrin Ştefănescu este cel care a afirmat, după condamnarea lui Liviu Dragnea, că aceasta a fost o decizie politică.

Cele mai citite

Modificări ale liniilor STB 93 și 168

Linia de troleibuze 93 va fi prelungită începând de mâine până în cartierul Constantin Brâncuşi, iar pe acest traseu vor circula numai troleibuze noi...

Topul celor mai ieftine apartamente din București. Cât costă o garsonieră

Cumpărătorii interesați de apartamentele din Capitală au la dispoziție cea mai variată ofertă de locuințe din care pot alege, dar și plătesc sume...

Focar de rujeolă, într-o comunitate de romi. 15 copii au ajuns la spital

Un focar de rujeolă a fost descoperit de autorităţile sanitare din judeţul Bistriţa-Năsăud într-o comunitate de romi din oraşul Năsăud, după ce seara trecută...
Ultima oră
Pe aceeași temă