14.3 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăPoliticăCodrin Ştefănescu, mesaj pe Facebook despre Dăncilă şi Teodorovici

Codrin Ştefănescu, mesaj pe Facebook despre Dăncilă şi Teodorovici

”A plecat Cristi Socol. A plecat deputatul Liviu Balint de la Salaj. Au plecat deputaţii Mihai Popa şi Mihai Mohaci de la Braşov. Şi alţii joacă ping-pong ! Vorbeşte careva cu oamenii āstia?”, a scris Codrin Ştefănescu pe Facebook.

Premierul Viorica Dăncilă şi ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, au jucat, sâmbătă, o partidă de ping-pong, într-o tabără de copii de la Sulina, judeţul Tulcea. ”Te remaniez”, i-a spus, în glumă, premierul ministrului Finanţelor.

Tot sâmbătă, şeful Departamentului pentru politici fiscal-bugetare al PSD, Cristian Socol, şi-a anunţat plecarea, după 14 ani. ”The end. Din 2 iulie, un nou capitol”, a scris Socol pe Facebook.

”Azi sărbătorim Ziua Justiției ! Cum adică, care Justiție ? Aia cu protocoalele secrete și ilegale. Aia cu decizii în plicuri galbene. Aia de care vorbea Băse cu Maior la miez de noapte la Palat. Aia de iți șantaja judecătorii cu dosare fabricate din timp. Aia cu completuri ilegale și neconstituționale. Aia de a nenorocit zeci de mii de oameni și familiile lor absolut pentru nimic. La grămadă : Medici, profesori, jurnaliști, oameni de afaceri, aleși locali, etc. Aia a lui Onea și Portocală de la Ploiești. Asta sărbatorim noi azi! Și n-avem voie să zicem nimic de rău că așa-i ordinul de sus. Trăiască pacea pe pământ!” a mai scris Codrin Ștefănescu pe pagina sa de Facebook.

Codrin Ştefănescu face referire la protocoalele încheiate de SRI cu structuri din sistemul judiciar, dar şi la completurile care au fost declarate neconstituţionale de CCR.

Codrin Ştefănescu este cel care a afirmat, după condamnarea lui Liviu Dragnea, că aceasta a fost o decizie politică.

Cele mai citite

Incendiul din sectorul 1: Dan Podaru spune că primarul avea datoria de a fi la fața locului. Ce a transmis Clotilde Armand

Primarul Clotilde Armand avea datoria de a fi pe teren, la incendiul de noaptea trecută din sectorul 1, susține Dan Podaru, candidatul PER pentru...

EXCLUSIV. Companiile de stat, chestiune de siguranță națională, doar în declarațiile puterii. Ministerul Economiei, fără apărare la falimentul Lido S.A.

Statul rămâne lipsit de reacție în cazul falimentului Lido S.A., companie la care este acționar majoritar, în condițiile în care afacerea pare gândită pentru...

Continuă pasa neagră a Rapidului! Giuleștenii, învinși pe teren propriu de Universitatea Craiova

Universitatea Craiova s-a impus cu scorul de 2-1 în fața Rapidului, în Giulești, grație golului macat la ultima fază de Alexandru Crețu. Universitatea a deschis...
Ultima oră
Pe aceeași temă