Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Clotilde i-a provocat suferințe lui Salvador, iar acesta îi cere daune de 100.000 de euro

Clotilde Armand l-a făcut pe Caragea Viorel Salvador, fost şef al Poliţiei Gorj, "polițistul lui Ponta", a spus că este acuzat de hărțuire și trafic de influență, cerând excluderea lui din USR. Salvador spune că Armand i-a provocat suferințe și îi cere daune de 100.000 de euro.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 21.01.2020 - 19:42

Europarlamentarul USR Clotilde Armand a anunţat, marţi, că a fost acţionată în instanţă de un fost membru al USR Gorj, despre care a scris că a fost ”poliţistul lui Ponta” şi a fost acuzat de hărţuire sexuală şi trafic de influenţă, cerând excluderea sa. Bărbatul, fost şef al Poliţiei Gorj, îi cere daune de 100.000 de euro şi o acuză că i-a provocat un ”prejudiciu de imagine şi suferinţe psihice”.

”Scuzaţi-mă că vă întrerup: i-am cauzat cuiva de aici «suferinţe psihice»?”, a scris, marţi, pe Facebook, Clotilde Armand, care a postat fotografia unei chemări în instanţă.

Caragea Viorel Salvador, fost şef al Poliţiei Gorj, o acuză pe Clotilde Armand că i-a provocat un ”prejudiciu de imagine şi suferinţe psihice” şi-i cere daune de 100.000 de euro.

În plus, reclamantul doreşte ca europarlamentarul să publice hotărârea instanţei în trei ziare de largă circulaţie şi să înlăture de pe pagina sa de Facebook ”postarea şi comentariile cu conţinut defăimător” la adresa sa.

Clotilde Armand le-a cerut colegilor săi din Gorj excluderea din partid a bărbatului.

”Am aflat că fostul şef al Poliţiei Gorj (acuzat de hărţuire sexuală şi trafic de influenţă) a fost primit în USR. Acum, îi rog tare mult pe colegii mei să-l lase în pace pe «poliţistul lui Ponta». Acest personaj n-are ce căuta în USR, nu aşa se face altfel de politică", a scris Clotilde Armand, pe Facebook.

Comentarii