Clotilde Armand și Dan Barna anunță că au câștigat la Sectorul 1 București

Clotilde Armand a anunțat că în urma centralizării numărării voturilor pe baza cifrelor din procesele-verbale încheiate în secțiile de votare a câștigat fotoliul de primar în Sectorul 1.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 30.09.2020 - 10:07

„Am ieșit învingători, matematica a învins! A fost un proces lung, nu ne explicăm de ce a durat atât de mult. Acum s-a încheiat cu bine, diferenţa este de peste o mie de voturi. Vă promit că voi lupta cu toată forţa mea ca tentativa de fraudare care a existat să nu rămână nepedepsită, nu voi lăsa lucrurile aşa.”, a anunțat Clotilde Armand, candidat USR-PLUS, cu susținere PNL, la funcția de primar în Sectorul 1.

Dan Barna, președintele USR, a felicitat-o pentru victorie și spune că Sectorul 1 va avea un primar remarcabil: „Din acest moment Sectorul 1 are şansa unei persoane cu totul remarcabile şi am toată încrederea că următorii ani şi de fapt următorii mulţi ani pentru Sectorul 1 vor fi ani cu adevărat de dezvoltare. Cele două zile arată cât de mult înseamnă Fără penali în funcţii publice, cât de mult înseamnă Fără hoţie la primărie şi cât de important este ca fiecare dintre noi şi fiecare dintre dvs. să fie implicat şi să fie activ şi să fie vigilent.”

Miercuri, la ora 10.00, Autoritatea Electorală Permanentă nu anunțase rezultatele finale la Primăria Capitalei și Primăriile de Sector în ceea ce privește câștigătorii funcțiilor de primar și numărul de mandate atribuite partidelor în Consiile Locale și în Consiliul General al Capitalei.

Comentarii