24.6 C
București
joi, 20 iunie 2024
AcasăPoliticăClotilde Armand a pierdut funcția de primar în Sectorul 1, susține PNL....

Clotilde Armand a pierdut funcția de primar în Sectorul 1, susține PNL. George Tuță a întrecut-o cu câteva sute de voturi

Clotilde Armand a pierdut alegerile în Sectorul 1 al Capitalei, fiind întrecută de George Tuță, anunță filiala PNL Sector 1.

Potrivit PNL Sector 1, după numărarea a 98,7% din totalul voturilor exprimate în Sectorul 1, George Tuţă ar avea 475 de voturi peste Clotilde Armand.

“După numărarea a 98,7% din totalul secțiilor de vot din sector, George Tuță este noul primar al Sectorului 1!, susține PNL Sector 1

“După numărarea a 98,7% din totalul secțiilor de vot din sector, George Tuță este noul primar al Sectorului 1! Numărătoarea paralelă arată 475 de voturi în plus pentru George Tuță. Au mai rămas două secții unde reprezentanții USR tergiversează numărătoarea voturilor, la 10 ore de la închiderea secțiilor de vot. La secția 27, am solicitat intervenția poliției naționale pentru a aplica legea. În prezent, se fac cercetări la fața locului.

De asemenea, atragem atenția că la nivelul aparatului administrativ al Sectorului 1 se tergiversează deplasarea președinților de secții către Biroul Electoral de Sector, modificându-se inclusiv procedurile de predare a sacilor cu voturi.

Clotilde Armand trebuie să înțeleagă că a pierdut alegerile și să oprească orice încercare de a pune mâna pe sacii cu voturi”, a anunțat PNL Sector 1 într-un mesaj postat pe facebook.

Nici Clotilde Armand, nici Alianța Dreapta Unită (ADU), care a susținut-o în campania electorală, nu au confirmat încă acest rezultat anunțat de PNL.

Alegerile europene s-au desfășurat, în ziua de duminică, 9 iunie, în toate țările membre ale UE. În România și Bulgaria, alegerile pentru Parlamentul European au fost comasate cu alegeri interne.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Azilul capitalismului din Apulia

După ce marii lideri ai planetei democratice s-au întâlnit într-un cătun din Elveția - să dea o bifă imperativei chemări a eroului Zele-Vogue la...

După ce a rămas fără sprijin, Klaus Iohannis, așteptat să anunțe dacă iese oficial din cursa pentru șefia NATO

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat că va prezenta joi, în cadrul CSAT, poziţia sa privind candidatura la şefia NATO şi apoi va anunţa şi...

EURO 2024: Remiză între Scoția și Elveția 1-1 la Koln

Scoția și Elveția au remizat, scor 1-1, în al doilea meci al zilei din grupa A de la Campionatul European, transmis de postul Pro...
Ultima oră
Pe aceeași temă