Marcel Ciolacu (Foto: Inquam Photos / Octav Ganea)

Ciolacu prezintă bilanțul guvernării liberale: 10.000 de morți de Covid

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, susține că bilanţul guvernării Iohannis-Orban este de ''10.000 de morţi din cauza infectării".

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 22.11.2020 - 20:10

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, susține că "bilanţul îngrozitor al guvernării Iohannis-Orban" este de ''10.000 de morţi din cauza infectării".

Președintele PSD și al Camerei Deputaților amintește și cele două incidente înregistrate în ultimele opt zile - cel de sâmbăta trecută, de la Spitalul Județean Neamț, în care au murit, în incendiu, zece oameni, și cel de astăzi, 22 noiembrie, când la Spitalul CF din Cluj Napoca a izbucnit un incendiu (din fericire, fără victime).

''Dar nici Tătaru, nici Orban nu îşi asumă vreo răspundere, deşi i-am atenţionat că asemenea drame pot apărea zilnic, în orice spital al ţării. Nu le pasă! Cred că dacă dau amenzi şi pasează responsabilitatea pe umerii medicilor şi ai autorităţilor locale îşi păstrează imaginea imaculată! Din cauza alegerilor, nu mai au nici suflet, nici raţiune!'', a scris, duminică, Marcel Ciolacu, într-o postare pe contul său de Facebook.

Comentarii