Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Știri de Sibiu

Candidat surpriză la conducerea Consiliului Județean Sibiu

Lucian Dumitra, președintele ADI Monte Făgăraș – Bîlea – Capra, ia în calcul să candideze la funcția de președinte al Consiliului Județean Sibiu.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 27.09.2019 - 12:34

Potrivit unor surse apropiate, acesta intenționează să candideze independent, fără implicare politică. La solicitarea publicației “Mesagerul de Sibiu”, Dumitra a confirmat parțial informația, însă nu a dorit să facă deocamdată comentarii suplimentare.

„Am intenția să îmi asum o candidatură pentru Consiliul Județean ca independent și vă pot confirma că vizez funcția de președinte al acestui for, pentru a putea promova mai bine o serie de proiecte ample de dezvoltare a județului Sibiu, la care lucrez de mult timp. În prezent, nu mai sunt membru al nici unui partid, așadar o eventuală candidatură va fi din postura de independent. În perioada următoare voi veni cu o serie de precizări și detalii legate de această intenție a mea“, a menționat Lucian Dumitra, citat de presa locală.

Acesta reprezintă o asociație de dezvoltare intercomunitară din care fac parte mai multe localități din arealul masivului Făgăraș, din județele Sibiu, Brașov și Argeș, prezentată recent de ministrul Fondurilor Europene, Roxana Mînzatu, cu prilejul dezbaterii „Dezvoltare Zonală cu Fonduri Europene” de la Brașov. Principalul proiect al asociației are în vedere dezvoltarea integrată a zonei montane cu potențial turistic.

 

Comentarii

loading...